Nieuw

64% van de Italianen is voorstander van een restrictief migratiebeleid

Volgens een recent onderzoek oogst de grenssluiting door de Italiaanse regering veel bijval onder de bevolking.

Ook al schetsen de Duitse mainstream media krampachtig het beeld van verzet tegen het migratiebeleid van de Italiaanse regering en laten ze linkse politieke actoren groots op de voorgrond treden in de vorm van burgemeesters met een affiniteit voor vluchtelingen: Volgens een onderzoek van de Corriere della Sera steunt twee derde (64%) van de Italianen expliciet het beleid van de minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini om havens voor migrantenboten te sluiten.

Slechts minder dan een vijfde van de Italianen (19 procent) wil dat de regering de havens weer openstelt voor migranten. De krant wees erop dat het bijzonder opmerkelijk is dat de meeste katholieken die de Heilige Mis op zondag bijwonen volgens de enquête ook weinig problemen hebben met het Italiaanse migratiebeleid en het uitdrukkelijk toejuichen.

Ook in Italië zal massale migratie de doorslaggevende kwestie zijn voor de komende Europese verkiezingen.

Bron:

64% der Italiener begrüßen restriktive Migrationspolitik

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s