Nieuw

Vrouw verduisterde 1,1 miljoen bij Karwei en stuurde alles naar internetliefde in Afrika

De medewerkster van bouwmarkt Karwei die wordt verdacht van verduistering van 1,1 miljoen euro van haar werkgever, maakte dat over naar een man in Afrika. Die had zij leren kennen via Facebook, waarna zij verliefd op hem werd. Ook werd zij gechanteerd met een naaktfoto die zij hem gestuurd had.

Dat bleek vandaag in de rechtbank van Dordrecht, waar zij terechtstond. De 51-jarige vrouw uit Hoogvliet werkte al 32 jaar bij het bedrijf dat drie bouwmarkten in Papendrecht, Dordrecht en haar woonplaats bestiert. Begonnen als caissière was zij opgeklommen tot administratief medewerkster, die het volledige vertrouwen van het bedrijf had.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1422 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Vrouw verduisterde 1,1 miljoen bij Karwei en stuurde alles naar internetliefde in Afrika

 1. Republikein // januari 17, 2019 om 12:47 //

  Lekker chatten op kantoor, muts!

  Like

 2. Vrouwtje doet me sterk denken aan onze gemiddelde minister en andere knakkers die over onze poen gaan. Uitdelen aan janrapenzemoer als die maar zielug zijn, een draadje of wat los hebben of een vlieg op de neus. We hebben er zelfs meerdere trienen voor die onder de naam van minister al onze poen wereldwijd aan het opdringen zijn.

  [Ja ik weet dat de slavernij nooit werd afgeschaft en dat ’t onze poen eigenlijk niet is omdat slaven geen bezit hebben en alleen maar mogen werken en de bek houden]

  Like

 3. Na een fopstrafje, gaat die vrouw daarna de schuldsanering in en na 3 jaar schuldsanering is het gedaan.
  Van een kale kut kan je niks plukken. Als ik de omschrijving lees, zal het wel een vies (s)links blank wijf zijn.
  BBC liefhebber. (Big Black Cock)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s