Nieuw

Voor nieuwe burgers is niets te duur – Keulen: renovatie van het vluchtelingenhuis kost 700.000 euro meer, 5 miljoen totaal

Ook in Keulen is er geen gebrek aan geld als het gaat om de zorg voor “vluchtelingen”. Dat hebben ze wel verdiend nadat ze zich er al jaren elk jaar met Oud en Nieuw weer voorbeeldig gedragen.

PolitikStube:

Het vluchtelingenhuis (Blue Hotel) in de oude stad moet gerenoveerd worden, de noodzakelijke maatregel is duurder dan gepland. De verdere greep in de fiscale zak is zeker en zal niet goedkoop zijn, ongeveer 705.000 euro zal worden besteed aan extra werk, zodat de kosten van de renovatie zullen oplopen tot een goede vijf miljoen euro.

Een Europese bejaarde zoekt naar eten tussen het vuilnis

De met nieuwjaar 2015 verkrachtte meisjes en hun vriendjes of mannen of ouders moeten het betalen:

5 miljoen euro – voor slechts één opvangcentrum voor vluchtelingen, geld dat de belastingbetalers moeten betalen, en mocht de belasting op de afdracht worden verlaagd, zal de stad dit aanvullen door middel van hogere onroerendgoedbelasting en heffingen.

De lokale krant meldt het dus het is waar.

Kölner Stadtanzeiger van 14.1.2019:
De renovatie van een vluchtelingenhuis aan de Blaubach in de oude stad zal waarschijnlijk duurder zijn dan voorheen. Volgens het sociaal comité van de stad stijgen de kosten met 705.000 euro tot ruim vijf miljoen euro.

Dat er al die jaren Duitsers in het asbestgif woonden was geen probleem, maar nu het nieuwe Herrenvolk gearriveerd is moeten de oorspronkelijke bewoners hun portemonnee tot de laatste cent legen.

De belangrijkste redenen voor de kostenstijging zijn extra werkzaamheden die bij de berekening van de kosten niet te voorzien waren. Zo werd er bijvoorbeeld asbest gevonden in de dekvloer van het gebouw, waarin 216 vluchtelingen konden worden ondergebracht.

Het beste is nog niet goed genoeg om de DerdeWerelders in de watten te leggen.

De bijbehorende ombouwwerkzaamheden bedroegen 150.000 euro. Vanwege de slechte bouwstof moesten ook de scheidingswanden worden vervangen en moesten de tegels en wandverbindingen dienovereenkomstig worden gelegd – voor 200.000 euro. Nog eens 116.000 euro extra kosten voor een ventilatiesysteem, 73.000 euro voor de installatie van een nieuw transformatorsysteem.

En het is niet alsof het in Keulen goedgekomen is na de massaverkrachtingen door de Afrikaanse vrienden van Frans Timmermans en Mark Rutte:

VIDEO: Hier schieten asielzoekers met vuurwerk op Duitsers in Keulen

Arabische furie in de trein, geweld in Keulen – Video

Islamitische aanslagpleger station Keulen had al lang uitgezet moeten zijn

Gijzeling op het Centraal Station van Keulen was een islamitische aanslag

Noodtoestand in Keulen – Erdogan opent mega-jihadcommandocentrale

Na eerder al Keulen, bieden nu meer Duitse steden aan om de barbaarse horden te huisvesten

Keulen heeft erg genoten van de groepsverkrachting op Nieuwjaarsnacht 2015/2016 en verzoekt Merkel nu om meer groepsverkrachters

Islamitische gifaanval in Keulen verijdeld

Keulen gaat ‘tolerantie’-polsbandjes uitdelen om seksaanvallen op oudejaarsavond te voorkomen

Britse groen-links politica ontkent de seksaanvallen in Keulen en beweert dat dit allang geleden als nepnieuws bewezen is

Merkel krijgt eredoctoraat voor de geslaagde massaverkrachtingen in Keulen

Duitse justitie weigert de mohammedaanse aanranders van Keulen te veroordelen

Duitsland: moslimkolonist rukt zich suf voor een school in Keulen

Het dagelijkse ‘bijl-incident’ van vandaag was in Keulen

Dat was slechts 1 pagina als ik ‘Keulen’ in de zoekbalk gooi, en dat waren ze niet eens allemaal, en we hebben 8 pagina’s. Die Duitsers moeten van hun schuldgevoel af anders kunnen we de invasie niet stoppen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Voor nieuwe burgers is niets te duur – Keulen: renovatie van het vluchtelingenhuis kost 700.000 euro meer, 5 miljoen totaal

 1. Verzonden vanaf Samsung-tablet.

  Like

 2. Goed om te weten 😉

  Like

 3. Republikein // januari 18, 2019 om 00:28 //

  Heel fijn, graag wat meer info.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s