Nieuw

‘Verdubbel de bevolking door migratie’ – In Westerse landen, niet in Israël

Als het van Glen Weyl afhangt, is dat VN-Migratiepact maar gerommel in de marge. De professor economie aan Princeton University en onderzoeker bij Microsoft vindt dat we migratie veel radicaler moeten aanpakken. In elk westers land zou de bevolking met behulp van migratie gerust mogen verdubbelen, stelt hij in zijn boek Radical Markets, dat hij vorige maand aan de KU Leuven voorstelde.

Zijn idee houdt in dat elke Belg één migrant naar ons land kan halen. Hij is verantwoordelijk voor die migrant: hij zorgt voor huisvesting, helpt de migrant een job zoeken en waarborgt de integratie. Daarvoor krijgt de Belg een bedrag, bijvoorbeeld 5.000 euro per jaar, die de migrant met zijn loon kan betalen. Loopt het mis, doordat de migrant bijvoorbeeld in de illegaliteit verdwijnt, dan betaalt de uitnodigende Belg een boete.

De vlotte dertiger is stellig dat zijn voorstel een enorme economische winst kan opleveren. Het internationale economische beleid focust vooral op vrijhandel en mobiliteit van kapitaal, maar daarmee is nauwelijks nog groei te boeken. Met massale immigratie wel: als elk westers land bereid is zijn bevolking te verdubbelen door migratie, verhuizen 1,3 miljard mensen. ‘Dat doet het wereldwijde inkomen met 20 procent stijgen.’

De Standaard >>

Ik hoop dat het artikel te lezen is via de link, er staat een verbazingwekkende hoop onzin en tegenstrijdigheid in, ik moest me er voor registreren.

Glen Weyl wil de bevolking in Westerse landen verdubbelen, lees blanken uitroeien. Ik neem aan dat hij Israël in dit geval niet tot de Westerse landen rekent.

Hij mag dan ‘links’ zijn en commentaar hebben op de Israëlische bezetting, zie het stuk in WaPo, het weerhoudt hem er niet van om blanke landen te willen vernietigen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (634 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on ‘Verdubbel de bevolking door migratie’ – In Westerse landen, niet in Israël

 1. Ja, de meeste joden springen erg vrij om met de vrijheid en zelfbeschikking van de landen waar ze te gast zijn.
  Het is ook wel duidelijk dat de joden geen onderdeel zijn van de westerse cultuur. Ze tonen daar dan ook geen respect voor.

  Like

 2. Alzheimer dan wel algehele dementie slaat op steeds jongere leeftijd toe.

  Like

 3. Jood of moslim, geef ze geen macht, op welk niveau ook.

  Like

 4. Jack vanderVeen // januari 19, 2019 om 09:29 //

  En wanneer die zwarten in de criminaliteit/illegaliteit terecht komen gaat de slavenhouder boetes betalen.
  Win-win voor Roverheid. Pure verkapte belastingen. Slavenhouder MOET huis verkopen om de boetes, door zijn door Roverheid toegewezen slaaf, te betalen.
  Ga met je ideeën op Mars bezig, achterlijke lynxe bal dat je bent, Glen Weyl

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s