Nieuw

Toeval: Amerikaanse militairen gedood bij aanslag in Syrische stad Manbij – Op moment dat Trump troepen terug wil trekken

Manbij bomaanslag via twitter

Tot nu toe werden er gifgasaanvallen geënsceneerd in Syrië als de tegenstanders van Assad Amerikaans ingrijpen verlangden.

Maar dat gaat niet meer omdat Israël hun ‘chemie-experts’, the White Helmets, geëvacueerd heeft en naar het westen doorgestuurd heeft.

Dus moet er een andere false flag bedacht worden om de Amerikanen in Syrië te houden.

RT:

Een schijnbare zelfmoordaanslag trof de door de Kurdische overheid gecontroleerde noordelijke Syrische stad Manbij tijdens een “routinematige” door de VS geleide coalitiepatrouille, waarbij verschillende Amerikaanse troepen en burgers werden gedood. Islamitische staat heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor de aanval.

Twee leden van het Amerikaanse leger, een burger en een aannemer werden gedood bij de aanval, terwijl drie andere Amerikaanse dienstplichtigen gewond raakten, bevestigde het US Central Command (CENTCOM) op woensdag.

De ontploffing vond plaats in de buurt van een restaurant en markt. Volgens voorlopige rapporten kwamen minstens zes mensen om het leven en raakten 19 anderen gewond door de explosie.

Trump wil Syrië verlaten. Hij begint te zeggen dat hij zich terugtrekt. Zijn neocon-adviseurs zeggen dat we dit niet kunnen doen omdat ISIS en Iran nog steeds in Syrië zijn. Dan komt de terreuraanslag.

Een terreuraanslag die het aantal Amerikanen dat in Syrië is omgekomen verdubbeld (de cijfers van RT hierboven zijn inmiddels naar boven bijgesteld), wat 5 was in de hele periode van 5 jaar van Amerikaanse betrokkenheid bij de oorlog.

Het is een interessante tijdlijn. En de reacties laten zich raden.

(((Max Boot))):

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1397 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Trackback / Pingback

  1. ISIS smeekt de Amerikanen om toch vooral te blijven – pleegt weer een aanslag in Noord-Syrië – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s