Nieuw

Minder Minder Minder

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Minder Minder Minder

 1. Ja alleen heeft geen enkele regering er iets aan gedaan.

  Like

 2. Wim Vreeswijk // januari 17, 2019 om 22:52 //

  De gemiddelde politicus is ook waardeloos en wars van een krachtige mening !

  Like

 3. Dat zeg je heel vriendelijk :-). In werkelijkheid hebben ze er niet alleen niets aan gedaan, maar ze hebben zelfs een extreem aktieve rol gespeeld bij het naar binnen halen van steeds meer “buitenlanders” oftewel moslims. En daar gaan ze nog steeds tegen de klippen op mee door, onze kinderloze, na-ons-de-zondvloed-dus-wat-kan-het-ons-schelen regeringsleiders. Zij zijn binnen, terwijl wij burgers straks buiten spel staan in onze eigen maatschappij. Door hun schuld.

  Like

 4. Allemaal prietpraat voor de buhne geweest, zo ook de Nederlandse Koninging Juliana namens de regering:
  Nederland is vol, tendele overvol.

  Om vervolgens een andere agenda uit te voeren.

  Like

 5. Marcel Man // januari 19, 2019 om 00:35 //

  Ja oke maar ze vergat erbij te vermelden dat Nederland te vol is met Nederlanders ; )

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s