Nieuw

Hond werd gemarteld met gloeiende sigaretten tijdens inbraak

Archieffoto. Foto: CC0

In Malmö werd aan het begin van het jaar een bejaard echtpaar getroffen door een inbraak. In samenhang met de inbraak, waarbij juwelen werden gestolen, werd ook de hond van het echtpaar met gloeiende sigaretten gemarteld.

Volgens Eva-Gun Westford, persvoorlichtster bij de politie van Malmö, werden er minstens twee brandmerken van sigaretten op de maag van de hond aangetroffen.

De misdaad vond plaats op 4 januari in de buurt van het stadsdeel Bellevue. De daders kwamen binnen door een raam open te breken. Daarna werd het huis van de juwelen van het echtpaar geleegd, met een waarde van 10.000 euro.

In eerste instantie wist het echtpaar niet dat de hond aan marteling onderworpen was geweest, maar ontdekte het pas later, wat nu ook bij de politie is aangemeld.

Bron:

Hund torterades med glödande cigaretter under inbrott

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hond werd gemarteld met gloeiende sigaretten tijdens inbraak

 1. In de Oostelijke ‘beschaving’ (Midden Oosten / Oosten) ben je als hond het meest kwetsbaar.
  Als je kijkt over de wereld wat mensen allemaal met dieren doen, spreek je dan uberhaupt dan nog over een beschaving. En in Europa is het niet veel beter als je in de slachthuizen kijkt wat daar allemaal gebeurt.
  Valt allemaal niet uit te leggen en toch gebeurt het, dag in, dag uit. (Geen vegetarier)
  Dit lieve hondje had graag 2 sigaretten peuken uitgedrukt op zijn borstkast gehad in plaats van deze krankzinnige behandeling in onderstaande video. Dat je als land hondenvlees eet, daar zal ik geen moreel oordeel over vellen. Ik zou het niet eten, maar dat je de honden dan zo behandelt kan ik niet anders dan duivels noemen.

  View this post on Instagram

  @Regrann from @domzthompson – I apologize in advance for showing this graphic video but turning our heads the other way or remaining mute on this issue is not going to solve the problem. Every year between 10 and 20 million dogs are killed in China. On June 20, the city of Yulin in the Guangzi province of China will hold its annual dog meat eating festival where it is estimated up to 10,000 dogs will be slaughtered. As you can see in this video, this helpless dog is hung and then burned alive because it is believed that the adrenaline produced by the animals’ pain and fear makes their meat taste better. Consuming dog meat is the norm in Yulin and other parts of China. Similar to how consuming chicken, pig or Cows is considered the norm in other parts of the world. Personally, I believe neither is normal. Before you judge these people in Yulin, I ask that you critically think about your own choices when it comes to what meat you consume for food. An animal is an animal. And no animal needs to be destroyed for food. None. It's 2016. It's time for us to evolve. Please #GoVegan and please speak up and speak loud for those that can't speak for themselves. Animals need us. Video courtesy of Marc Ching of @animalhopeandwellness #Regrann

  A post shared by Letitia "Totsie" Candelaria (@hotsii_totsii) on

  Ik kan ‘Links’ alleen vinden als het over dierenleed gaat.
  Mijn mening is dat de meeste sadisten in de vleesindustrie (slachterijen) werken of als boer. Ik kan wel de hele dag videos daarover plaatsen als het moet.

  Like

 2. Wij hebben 4 dieren 2 poezen uit het asiel en 2 hondjes waarvan 1 herplaatser en wij houden heel erg veel van deze beestjes en zorgen er goed voor in onze opinie, maar zullen NOOIT toestaan dat iemand wie dan hun pijn doet in wat voor vorm dan ook ,dan sta ik nietvoor mij zelf in en kijk
  Niet naar de gevolgen.

  Like

 3. Jack vanderVeen // januari 19, 2019 om 09:25 //

  En elke verrijken heeft zijn DNA verplicht afgestaan, dus m.b.v. sigarettenpeuken is nu alles reeds opgelost.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s