Nieuw

Groot Brittannië’s eerste transgender gezin onthult dat zoon, 5, ook van geslacht verandert

Twee lesbiënnes waarvan er eentje de geestelijke aandoening heeft dat ze in de waan verkeert dat ze een man is die een zoon opvoeden.

Dat gaat dus niet goed. Daarom horen huwelijken voorbehouden te zijn aan man en vrouw en hoort er een vader te zijn in het gezin.

Beeld:

Daily Mail:

Greg veranderde van geslacht op de leeftijd van 16 jaar. Hij heeft zijn borsten verwijderd, maar moet nog een herplaatsingsoperatie van zijn genitaliën ondergaan en zegt dat hij geen haast heeft om dit te doen omdat de huidige procedures slechts een slagingspercentage van 60 procent hebben.

Greg is dus gewoon een wijf zonder tieten maar met een baard. “We hebben Jayden er niet toe aangezet hoor”, zegt Greg, maar ze hebben wel jongens én meisjeskleding voor hem aangeschaft. Hij zal ook wel geen pistolen en geweren, en hamers en bijlen gekregen hebben als speelgoed, maar barbiepoppen en roze tutu’s.

We kunnen de maatschappij niet redden, maar we kunnen Jayden helpen om gelukkig te zijn met wie ze is. We moedigen het niet aan. In feite kopen we jongens- en meisjeskleding om haar de optie te geven en we hebben regelmatig gesprekken met haar, waarbij we benadrukken dat als ze weer een jongen wil worden, we toch van haar zullen houden.

We moedigen het niet aan maar kopen wel meisjeskleding voor een 3-4-5 jarige. Vanaf welke leeftijd Greg dat is gaan doen wordt niet gemeld.

Dat teruggaan wordt lastig als hij hormoonbehandelingen krijgt waar hij steriel van wordt en je zijn penis er af laat hakken en de terugnaaikans 60% is.

Het is niet iets wat ik voor mezelf zou hebben gekozen en zeker niet iets wat ik voor mijn kind zou kiezen, maar ze is nu veel gelukkiger.

Je hebt niks gekozen, je hebt alleen je tieten laten verwijderen.

Het echtpaar – dat niet getrouwd is maar dezelfde achternaam deelt – zegt eerst dat ze dachten dat de interesse van hun zoon om een ​​meisje te zijn ‘slechts een fase was die voorbij zou gaan’, maar dat ze Jayden vanaf zijn vierde jaar moesten toestaan om een ​​meisje te blijven omwille van haar mentale welzijn.

Ja vast. En jullie hadden er geen invloed op. Wat voor boekjes behalve deze hebben jullie hem nog meer gegeven?

Het boekje is er een uit een serie van allemaal boeken om kinderen te transgenderen: http://www.welcomingschools.org/pages/looking-at-gender-identity-with-childrens-books/

Ik schrok er van dat er zoveel waren. Boekverbrandingen helpen, zo heeft de geschiedenis laten zien, voor een paar jaar dan toch.

Greg, 27, is niet de natuurlijke vader van Jayden, 5, zoon van Jody, 21, want dat kan Greg niet zijn. Jody was al heel jong een tienermoedertje. Dit is een disfunctionele familie.

Jayden bleek als peuter tevreden te zijn met haar lot. Geboren met gedeeltelijke doofheid was ze echter niet in staat om haar gevoelens over te brengen en pas na een operatie, 11 maanden geleden, om haar gehoor te corrigeren, kon ze haar ouders vertellen dat ze een meisje wilde zijn.

Jody is een heteroseksuele vrouw en zit nu opgescheept met een lesbische halfman freak met penisnijd. Jody heeft een andere man nodig, een echte die geen voorbinddildo nodig heeft, en dan wordt Jayden ook vast weer een gewone gezonde jongen.

Voor Jody, een heteroseksuele student aan de universiteit, heeft de overgang een diepgaand effect gehad op haar als biologische moeder van Jayden. Om te beginnen negeerde ze de verzoeken van haar kind, in de hoop dat het slechts een fase was, alvorens uiteindelijk toe te geven. Ze zei: ‘Ik was naïef. Ik dacht niet dat een kind transgender kon zijn en het is tot nu toe, na een gesprek met andere ouders in onze situatie, dat we beseffen dat het vaker voorkomt dan iedereen denkt.

Het ene moment had ik een zoon en het volgende moment een dochter. Het heeft me waarschijnlijk zes maanden gekost om te accepteren dat het was wat Jayden echt wilde. Het was voor mij echter een rouwproces. Ik mis het hebben van een zoon en als baby leek Jayden zo veel op een jongen.

Een hele rits cultureel marxistisch geïndoctrineerden heeft zich over het geval gebogen, van sociale werkers tot het schoolhoofd die dacht een LGBT expert in te moeten schakelen, maar niemand had het lef om Greg recht in haar gezicht te zeggen dat Jayden een jongen is en dat Greg op moet houden haar eigen penisnijd op de zoon van een meisje dat hij voor gek houdt dat hij een man is te projecteren. Het is namelijk Greg die in het verhaal steeds verdedigt dat Jaydon ‘overgaat’, terwijl zij haar eigen overgang niet afmaakt.

Jayden moet niet behandeld worden, maar ‘Greg’.

Een van de meest controversiële kwesties die centraal staan in het transgenderdebat is het steeds toenemende aantal kinderen dat hormoongeneesmiddelen krijgt toegediend die onomkeerbare gevolgen kunnen hebben.

Het is onderdeel van het genocidale plan voor de blanken …

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1423 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Groot Brittannië’s eerste transgender gezin onthult dat zoon, 5, ook van geslacht verandert

 1. Wordt tijd dat deze waanzin eens gaat stoppen! Het socialistisch over de top geknuffel en gezever moet maar eens ophouden. Ik heb niets tegen homo’s en lesbiennes maar de natuur is nog steeds man en vrouw. En zo zal het altijd blijven!

  Like

 2. Wat dacht je van een gesticht??? Mogen ze van mij gelijk al die politieke mafklappers die hier in mee gaan ook in stoppen

  Like

 3. Joost van den Vondel is weer actueel
  De wereld is een schouwtoneel, ieder speelt zijn rol en krijgt zijn deel
  Waar werd oprechter trouw dan tussen man en vrouw ter wereld ooit gevonden

  Like

 4. Ocharme dat kind.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s