Nieuw

Duitsland: Integratiecommissaris noemt rouw om baby-slachtoffer door asielzoeker “sensatiezucht”

Rouw in Bad Kreuznach (Foto: Privé)

De beestachtige misdaad van een Afghaanse asielzoeker tegen een bijna pasgeboren kind en de hoogzwangere moeder veroorzaakte dankzij de AfD en de reacties van het publiek, inclusief het sociale netwerk, een gigantische politieke tsunami. Volgens de Mainzer Allgemeine Zeitung kondigde de SPD-burgemeester, Dr. Heike Kaster-Meurer [Sociaaldemocraten], op dinsdagmiddag aan dat “het onderwerp en het rouwwerk niet aan de AfD zouden worden overgelaten”. Met CDU-raadslid Bettina Dickes is er daarom op vrijdag 18 januari om 16.00 uur een herdenkingsmoment voor het vermoorde ongeboren kind op de Kornmarkt.

Maar de enige oppositiepartij tegen het migrantengeweld, die kort na de gruwelijke daad haar kleur liet zien en ook de plaats van de misdaad op de St. Mariawörth bezocht voor een korte herdenking, heeft al lang een rouwdienst gepland voor donderdag 17 januari. Het vindt plaats om 18 uur op het Kirschsteinanlage. Ook politiek is de AfD is al lang geleden actief geworden. Zo riep ze reeds eergisteren het Openbaar Ministerie op om de beschuldiging van “volledige zwangerschapsafbreking” te vervangen door “het doden van een kind” en “moordpoging op de moeder” in dezelfde misdaad.

“Ons medeleven gaat uit naar de moeder die haar baby verloor, die door de hand van een illegale asielzoeker haar kort voor bevalling komende baby op een gruwelijke manier verloren heeft“, zegt de Facebook-pagina.

Annette Bauer, voorzitster van de Adviesraad voor Integratie, heeft een heel andere toon, die niet langer kan worden bekroond met cynisme en duidelijk wijst in de richting van het Stockholmsyndroom. In het verslag van Mainzer AZ spreekt ze over “sensatiezucht” met betrekking tot de rouwdienst van de stad. Haar grootste zorg: Het evenement van de burgemeester kon de AfD in de kaart spelen. En dan gaat ze nog een stap verder en zegt met betrekking tot het inflatoire Afghaanse dadersprofiel (Freiburg, Kandel, Darmstadt, Steyr….) “daders zijn daders”. Nationaliteit maakt niet uit. Daar is ze weer. De linkse ‘onvermogen om te rouwen’ die de regisseurs van vandaag de dag ooit toeschreven aan nazi-ouders. Ondertussen zijn ze zelf besmet met dit Duitse verdringingsvirus.

Ondertussen komen er steeds meer walgelijke details over de moord aan het licht. Zo was de vrouw vermoedelijk gevlucht voor de Afghaan, omdat ze in een vrouwenopvang in Bad Kreuznach was ondergebracht. En hoe wist de Afghaan van haar verblijf in het ziekenhuis? En waarom heeft niemand haar beschermd tegen die verraderlijke moordaanslag? Daarover wil de voorzitster niets zeggen. Dat is zo afgesproken met de politie. Volgens informatie in de krant sprak men vooraf met het vrouwenopvangcentrum in Vorfeld of de cliënten in de kliniek op de hoogte zouden moeten worden gesteld van een mogelijke dreiging van de moordzuchtige asielzoeker. “Wolf wil niet zeggen of dit in het concrete geval is gebeurd”, aldus de Mainzer Allgemeine.

Er zal dus nog heel wat water door de Rijn stromen – troebel, vies water – voordat alle details van de beestachtige, onmenselijke en vrouwvijandige, maar ook cultureel-typische handeling aan het licht komen. Relativisten, bagatelliseerders, daderbeschermers en psychopaten staan al aan de startlijn, die slechts één ding hebben in plaats van compassie voor de moeder en walging voor de dader: De angst voor de volgende opiniepeiling. En in deze urnen zitten geen kinderlijken, maar stembiljetten.

LEES OOK: Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

Bron:

BAD KREUZNACH: INTEGRATIONSBEAUFTRAGTE NENNT TRAUER FÜR BABY-MORDOPFER „SENSATIONSGEHASCHE“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Duitsland: Integratiecommissaris noemt rouw om baby-slachtoffer door asielzoeker “sensatiezucht”

 1. Frans Gerards // januari 17, 2019 om 11:08 //

  Waarschijnlijk wordt de naam Kornmarkt veranderd in Koranmarkt.

  Like

 2. Het nageslacht van de HITLER JUGEND leeft nog steeds bij die MOFFEN en ze zijn nog steeds getraumatiseerd en proberen dat goed te maken door allerlei LINKSE ONZIN te brallen in de hoop aardig gevonden te worden.
  Dit land is ZO ZIEK,ja zo GEESTELIJK ZIEK dat het afgesloten moet worden van de rest van de wereld dus grenzen dicht voor dat CONCENTRATIE KAMP.

  Liked by 1 persoon

 3. edwin vissers // januari 17, 2019 om 13:00 //

  Bijbel lezen is niet saai ,heerlijk die Hell in toekomst ,logisch verhaal op de Judas gemeente .

  Like

 4. Ik kwam een Duitser tegen op vakantie waar ik mee in gesprek kwam, enfin die vond Merkel een kordate vrouw die de hand over haar hart streek omdat zei de woorden sprak, Wir schaffen das!
  Ik werd er erg boos om en zei: Dat kan niet die vrouw heeft geen hart en geen hersens, ze laat door de nieuwe beesten haar volk vermoorden en wij worden als NL meegetrokken in die waanzin dus jullie willen weer een oorlog? En een derde poging Europa te veroveren, hij liep boos weg met de woorden, jij bent ziek.
  Ik gaf hem de middelvinger en spuugde op de grond.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsland: Integratiecommissaris noemt rouw om baby-slachtoffer door asielzoeker “sensatiezucht” – DE BEESTEN EN DE WEGKIJKENDE NAZIS: may they all rot in hell | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s