Nieuw

Duitsland: 90-jarig besje met rollator hengst “donkerhuidige” straatrover op de vlucht

© Pixabay

Een 90-jarige vrouw in Düsseldorf-Pempelfort heeft met geweld een “donkerhuidige straatrover” (politie) op de vlucht gedreven, zodat hij zonder buit moest vluchten.

Volgens de politie toonde een 90 jarige vrouw op dinsdagochtend veel moed toen ze een man sloeg die had geprobeerd haar handtas te stelen. De vechtsporten begeesterde gepensioneerde bleef gelukkig ongedeerd.

Rond 10.15 uur kwam de bejaarde vrouw de gang van een flatgebouw aan de Blücherstraße in Pempelfort binnen toen een onbekende haar plotseling tegemoetkwam. Plotsklaps greep de man naar de handtas die aan de rollator van de 90-jarige was bevestigd. De vrouw verweerde zich, schreeuwde luid en sloeg de verdachte hard op de neus. De onbekende liet haar vervolgens los en liep weg in de richting van Marschallstraße. De vrouw diende vandaag een aangifte bij een motoragent in, die zij tijdens zijn patrouilleactiviteiten benaderde, en vertelde hem ook over haar regelmatige deelname aan vechtsporttraining.

1,70 LANG EN DONKER VAN HUID
De dader is ongeveer 1,70 meter lang en donker van huid. Hij droeg een lichtbruine jas, een jeans en een bruin gebreide muts.

Bron:

Düsseldorf: 90-jährige Seniorin mit Rollator schlug dunkelhäutigen Räuber in die Flucht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Duitsland: 90-jarig besje met rollator hengst “donkerhuidige” straatrover op de vlucht

 1. Republikein // januari 18, 2019 om 01:30 //

  Is door onze Schepper bepaald dat bruin een strontkleur is?

  Like

 2. Go oma!

  Like

 3. Hahahaha geweldige oma 🙂 en het laat zien dat terugvechten tegen dit schorem niet moeiijk is. Ik ben daarom bang dat oma nu wordt aangeklaagd wegens overmatig geweld, racisme en wat onze kwaadaardige omvolk-overheid en nog meer aan kan hangen, want het allerlaatse wat die wil is dat wij in opstand komen tegen de omvolk-agenda en al deze drollen inclusief overheid de zee injagen.

  Like

 4. Republikein // januari 18, 2019 om 11:34 //

  Ja, ze sloeg hem themis, haha.
  Goed zo oma!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s