Nieuw

“We hebben immigratie nodig !”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on “We hebben immigratie nodig !”

 1. Horatius // januari 17, 2019 om 11:58 //

  Immigratie hard nodig?

  Om de dooie donder niet! Nederland is een van de dichtst bevolkte landen ter wereld en dankzij die immigratie is de harde en de lichte criminaliteit onrustbarend toegenomen, dat bewijzen onweerlegbaar de harde statistieken.
  Diversiteit is leuk en aardig maar als de praktijk uitdraait op een Islamitisch Kalifaat met het invoeren van de sharia gaan we dus de verkeerde kant, dat bewijzen de bloedige conflicten in het Midden-Oosten.

  Hebben wij behoefte aan getto’s waar de politie niet kan of wil komen?
  Hebben wij behoefte aan moslimenclaves waar de religieuze politie de dienst uitmaakt?
  Heb ik als autochtoon behoefte aan buren die onze taal niet spreken en die hun huisvuil en ander afval van 4-hoog op straat donderen (o.a. een bankstel) zodat ik af en toe snel opzij moet springen om het vege lijft te kunnen redden?

  Nee dus, en daarom ga ik binnenkort op pad om mijn stem uit te brengen op een partij die uiterst kritisch staat tegen ongelimiteerde immigratie van militante moslims en bronstige Afrikanen die geen enkele positieve bijdrage willen of kunnen leveren aan onze open en vrije Westerse samenleving.

  Mijn huidige woonsituatie is als volgt: mijn bovenburen zijn een Turks gezin met zes kinderen waarvan de vrouw nooit buiten komt. Dag en nacht herrie boven mijn hoofd en de man zit al jaren zonder werk want hij heeft last van zijn rug. Links van mij woont een Marokkaans gezin met vijf kinderen waarvan er drie een Wajong-uitkering genieten. De andere kinderen hebben een baan als drugskoerier en de vader is hulpimam.

  Rechts van mij wonen er drie uitgeprocedeerde Afghaanse asielzoekers die wachten op een generaal pardon en dus een gezinshereniging. De onderburen zijn een Somalisch gezin met zeven kinderen waarvan de man een uitkering geniet, want hij is getraumatiseerd en kan dus helaas niet werken. De vrouw heb ik een keer gegroet maar ze wees snel met haar vinger op de mond, want van haar man mag zij niet spreken met een ongelovige heb ik via hun gezinscoach vernomen.

  Laten die Merkel & Macron maar lekker lullen met hun immigratiepolitiek, ik bedank hiervoor en wil mij inzetten voor het behouden van onze nationale identiteit nu het nog kan.

  Voorlopig via de stembus, andere mogelijkheden zijn het onderwerp van strikt intern beraad.

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier // januari 17, 2019 om 12:02 //

  Hoezo ????? Zit er teveel geld in de bijstand kas of in die van de kinderbijslag ????
  Opvreters en parasieten kunnen we missen als kiespijn !!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s