Nieuw

The ‘Global War on Populism’ Rages On

It is imperative to stop Putin’s master plan for Total Populist World Domination and Establishment of the Thousand Year Duginist Reich

Remember when the War on Terror ended and the War on Populism began? That’s OK, no one else does.

It happened in the Summer of 2016, also known as “the Summer of Fear.” The War on Terror was going splendidly. There had been a series of “terrorist attacks,” in Orlando, Nice, Würzberg, Munich, Reutlingen, Ansbach, and Saint-Étienne-du-Rouvray, each of them perpetrated by suddenly “self-radicalized” “lone wolf terrorists” (or “non-terrorist terrorists“) who had absolutely no connection to any type of organized terrorist groups prior to suddenly “self- radicalizing” themselves by consuming “terrorist content” on the Internet. It seemed we were entering a new and even more terrifying phase of the Global War on Terror, a phase in which anyone could be a “terrorist” and “terrorism” could mean almost anything.

Russia Insider >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10074 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s