Nieuw

Over regels en commentaren

Op Fenixx worden de commentaren niet gemodereerd en niet beoordeeld voor publicatie. Dit betekent dat de persoon die zelf een commentaar schrijft verantwoordelijk is voor de inhoud van het commentaar. Iedereen die commentaar schrijft moet zich aan de Nederlandse wet houden. U bent welkom om te becommentariëren, maar gelieve een goede toon te houden, hoffelijk te zijn, nooit te dreigen, geen geweldsfantasieën en gezond verstand te gebruiken.

Houd er rekening mee dat commentaren met 10 of meer links in de moderatie-modus worden geplaatst. Dit komt omdat spam-commentaren vaak veel links bevatten.

U mag anoniem zijn, maar het is niet toegestaan om de echte naam van een andere persoon te gebruiken.

Toon respect, identificeer jezelf en verander niet voortdurend van alias. Blijf bij het onderwerp en probeer iets toe te voegen aan de discussie.

Wis zo nu en dan de geschiedenis en cache, anders neemt het risico om verstrikt te raken in de automatische spamfilter toe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Over regels en commentaren

 1. Geheel mee eens. Ook ik zal de fatsoensnormen – hoe vaag soms ook de scheidslijn is tussen wat gepast en ongepast is – in acht nemen, zeker als de site onder een vegrootglas ligt van de Orwelliaanse machinerie.

  Like

 2. Arnold Schipper // januari 17, 2019 om 08:09 //

  Ik noem het frustratie commentaar.

  Like

 3. Horatius // januari 17, 2019 om 10:57 //

  Waar ligt de grens van de Vrijheid van Meningsuiting?

  Geert Wilders is voor zijn uitspraak ‘Minder Marokkanen’ voor het Gerecht gedaagd maar hij is een omstreden politicus met veel invloed op de publieke opinie en dat heeft geleid tot een politiek proces.

  Als ik als reageerder op Fenixx duidelijk laat blijken dat ik een voorstander ben van minder of helemaal geen economische vluchtelingen naar Nederland halen overtreedt ik dan de Nederlandse wet?
  Nu waarschijnlijk nog niet maar in de nabije toekomst misschien wel als het aan de linkse politieke partijen zou liggen.

  Ook een verband leggen tussen de toenemende criminaliteit en de komst van nieuwe Nederlanders zou dan een strafbaar feit kunnen opleveren.

  Maar leven we dan onder een censuur?

  De toekomst zal het uitwijzen maar er zijn bepaalde aanwijzingen dat het langzaam maar zeker die kant op zal gaan.
  We hebben immers immigratie hard nodig om de vergrijzing te bestrijden en de diversiteit van onze huidige bevolking kan ook nog wel wat omhoog, zeker in een stad als Amsterdam waar de bevolking nog veel kleurrijker mag worden.
  Nog veel te weinig moskeeën daar en nog veel te weinig gesluierde vrouwen op straat, daar is nog een hele wereld te winnen.

  Iedere Nederlander met het hart op de juiste plaats heeft de plicht om rechts-extremistische uitlatingen van zijn autochtone landgenoten direct door te geven aan de bevoegde autoriteiten die dan direct tot actie kunnen overgaan en dus het betreffende individu in preventieve hechtenis kunnen nemen.

  Maar leven we dan niet in een soort van totalitaire staat die doet denken aan Oost-Duitsland tijdens het Sovjetregime?
  Precies, die kant gaan we dus op en om problemen te vermijden zal ik mijn toonzetting voortaan aanpassen aan de huidige tijdgeest.

  Like

 4. Volgens mij mag je alles zeggen zolang je maar niet oproept tot geweld, toch?! Mensen die problemen hebben met de toon etc.. dat is hun probleem, toch?!

  Like

 5. Dick,
  Zo zou het moeten zijn Dick, maar we gaan zoals Horatius schreef de censuur kant op.
  Geert had tijdens die Minder, minder, minder uitspraken alleen maar 1 woordje hoeven toe te voegen:
  Willen we meer of minder criminele Marokkanen? Minder, minder, minder! Dan had hij geen problemen gehad met een hele groep uitsluiten. 1 woordje erbij en die hele poppenkast was niet nodig geweest.
  Dan had hij zijn zin: dan gaan we daarvoor zorgen, met meer politie, betere opsporingsmogelijkheden, strafverzwaring en criminele Marokkanen paspoort afnemen en uitzetten, uit kunnen leggen.
  En op deze site wordt je echt wel gemoniteerd, daar ben ik me wel van bewust.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s