Nieuw

Outrage Over Migrant Rappers Defence Of Child Rapist

A role model rapper dubbed ‘Belgium’s exemplary migrant’ has shocked fans by defending an immigrant pal who raped a 15-year-old girl and then forced her into prostitution.

Rapper Soufiane Eddyani, 20, who is immensely popular with Belgian teens, was blasted by politicians for defending friend and fellow rapper Moreno. Moreno, who is named Bilal A. in real life, was sentenced to five years in prison for raping a 15-year-old girl and forcing her into prostitution.

230,000 followers

Eddyani said on social media for his 230,000 followers: “For over two weeks I feel emptiness because of your absence. “Your past is haunting you because of one media case. Undeserved.” The famous Belgian-Moroccan rapper even dedicated a new song called ‘Amigo’ to his locked up pal in which he perversely tries to justify his crimes.

In the lyrics, Eddyani raps that his friend Moreno did not have any choice than to prostitute the girl as “his mother was struggling” and “there was nothing in the fridge”. He also raps that “he had no option, he was broke”.

Read more:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s