Nieuw

Niet voor het eerst: Somaliër probeert hoogzwangere vrouw in de verloskamer te verkrachten

Foto ter illustratie. © Pixabay

De 43-jarige Italiaanse vrouw bevond zich op oudejaarsavond voor bevalling in het ziekenhuis Sant’ Eugenio in Rome, toen de Somalische asielzoeker zich toegang verschafte tot de kraamafdeling. Hij stal uit de garderobe van het ziekenhuis een verpleegstersuniform en ging vervolgens naar de voorbereidingsruimte waar de vrouw op de bevalling wachtte.

Volgens de lokale media masturbeerde de man eerst voor de 43-jarige en greep haar vervolgens tussen haar benen.

Daarna probeerde hij de vrouw te verkrachten.

Het slachtoffer schreeuwde, zoals “liberoquotidiano.it” verder meldt, zo luid dat artsen en verpleegkundigen uit de zijkamers de misdaad opmerkten en de politie belden.

Politieagenten arresteerden de Somalische asielzoeker ter plaatse. Hij is al enkele jaren in Italië geregistreerd en heeft herhaaldelijk negatieve aandacht getrokken. De actuele zaak is niet de eerste poging van de Somaliër om zich aan zwangere vrouwen te vergrijpen. In het verleden had hij al meerdere malen toegang gekregen tot verloskamers om zich daar seksuele bevrediging te verschaffen van weerloze vrouwen.

Op 2 januari werd de arrestatie bevestigd door een rechter. Inmiddels is door de rechtbank besloten dat de “vluchteling” een uitgebreid psychiatrisch onderzoek moet ondergaan.

Bron:

MANN SOLL FRAU KURZ VOR DER ENTBINDUNG VERSUCHT HABEN, IM KREISSSAAL ZU VERGEWALTIGEN

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Niet voor het eerst: Somaliër probeert hoogzwangere vrouw in de verloskamer te verkrachten

 1. Psychiatrisch onderzoek op kosten van de belastingbetaler die dit allemaal NIET wil!

  Like

 2. Jack vanderVeen // januari 16, 2019 om 08:43 //

  Resultaat van dat onderzoek, buiten dat zoiets bakken met geld kost hetgeen zo een neger niet waard is:
  1. Niet toeroekingsvatbaar
  2. Hierdoor geen straf of wederom een voorwaardelijke
  3. Omdat ie gestoord is en in eigen land onvoldoende kan verkrachten zonder gevaar voor eigen leven, mag hij onbeperkt in Italië verblijven. Dat is nu eenmaal wet.

  Like

 3. In het land van rechter Krots (Krotsinssania), 1 minuut nadenkend over de gepaste straf. (snelrecht), meenemende de overweldigende bewijslast, op de bevallingskamer van de vrouw aangehouden in verplegersuniform en kijkende naar zijn, al eerder negatief gedrag voor de maatschappij, zou ik van deze man een Eunuch laten maken. (Binnen 1 uur, geen verdere rechtzaak nodig)
  Een eunuch is een man die gecastreerd is. De bekendste eunuch uit de Bijbel is de Ethiopische ‘kamerling’ (Hand. 8:27-29).
  Daarna verplicht laten opnemen in een gesloten kliniek met dwangarbeid (kolenmijn) voor de komende 25 jaar. (Hier is geen beroep tegen mogelijk en ook geen vervroegde invrijheidsstelling)
  Hamerslag, zaak afgedaan!

  Like

 4. Frans Gerards // januari 16, 2019 om 10:00 //

  Psychiatrisch onderzoek??? Castratie lijkt mij een stuk effectiever.

  Like

 5. Duchesne // januari 16, 2019 om 11:39 //

  9mm voor 50 cent en destructor bedrijf laten komen.

  Like

 6. Zoals iedere normale burger in Ons Gestolen EUROPA weet dat ook het strafrecht is aangepast aan de,,ongenodigden,, omdat allang bekend was bij de EU dat het alleen maar Krankzinnigen Inboorlingen waren Vaak besmet met Aids in de hoop dat Zij dat zouden overbrengen en met lange straffen kunnen zij weinig veroorzaken, maar van mij mogen zij ALLE Familieleden van diegene die in Brussel vertoeven op onze kosten aanranden en verkrachten en besmetten.

  Like

 7. was het een travestiet omdat hij een verpleegsters uniform had aangedaan?
  er zijn ook super gestoorden die in het mortuarium zelfs een lijk verkrachten, koekoek

  Like

 8. als je de middeleeuwen importeert, krijg je de middeleeuwen, gek he…

  Like

 9. antiislamnu // januari 17, 2019 om 09:40 //

  Like

 10. Ik als vrouw vraag mij af of de straffen ook zo mild zouden zijn als er inplaats van zoveel vrouwen meisjes en kinderen, evenveel mannen en jongens verkracht zouden worden?
  Of er dan ook zoveel begrip zou zijn van de rechters en rekening gehouden zal worden met de cultuur van de daders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s