Nieuw

Mijn GroenLinkse stadsdeel nodigt me uit om te stemmen waar zij mijn geld aan uitgeven – Ik kan kiezen uit een project voor meer ongedierte, en een project dat mij begrip bijbrengt voor ongedierte

Ik heb de pech te wonen in het meest GroenLinkse stadsdeel van Amsterdam.

Vandaag kreeg ik een brief dat ik mocht stemmen over de besteding van 300.000 euro. Al die andere tientallen miljoenen besteden ze zonder enige inspraak.

Mijn stadsdeelbestuur bestaat uit bio-cis-genders, menopauzende wijven met paars haar en moeilijke brillen, doorgesnoven hippies en hoofddoeken. Mensen die geen werk hebben en tijd over hebben om op de buurtclub idioterie te bedenken.

Voor die 300.000 euro zijn een aantal projecten geselecteerd, maar bij de voorselectie werd de burger niet toegelaten. Bij de link die ik zo geef zie je steeds ‘het voorstel’ en dan staat er een verwijzing naar het ‘oorspronkelijke voorstel’.

Als ik die oorspronkelijke voorstellen lees en de reacties daarop (die gesloten zijn), dan is het allemaal in ‘schooltaal’, het leest alsof een schoolklas die projectjes bedacht heeft. En ook de commentaren lezen zo.

Hier heb je de link:

https://westbegroot.amsterdam.nl/

Amsterdam-West begroot.

 • Ik mag niet kiezen voor een duurzame kernreactor, als pronkstuk op de plek van het oude stadsdeelkantoor (dat na 30 miljoen na 30 jaar gesloopt werd omdat moderne bouw kut en megalomaan is en vooral niet duurzaam is).
 • Ik mag niet kiezen voor een hogesnelheidslijn van mijn huis naar de supermarkt.
 • Ik kan niet kiezen voor remigratieprojecten.
 • Er valt niets te lezen over geboortebeperking voor moslims of sterilisatie van negers.
 • Nergens kun je aangeven dat je van de plaag die expats zijn af wilt.
 • Er is geen project om onaangepaste kassameisjes uit hun hoofddoek te krijgen.
 • Niks over koffietenten of belwinkels wiens enige bestaansrecht witwassen is.

Allemaal kleinstedelijk leed.

Nee, ik mag kiezen uit:

Hier kijk eerst maar even wat de thema’s zijn: Groen, Diversiteit & Inclusiviteit, Duurzaamheid.

Allemaal linkse geldverspilling met als doel het Westen te ondermijnen. GroenLinks is niet groen, GroenLinks wil 10 miljoen immigranten binnenlaten en dan wordt Nederland een groot beton- en wegenblok dat afhankelijk is van het UWV, terwijl we tot onze knieën in het bloed van de halalslacht staan en de zeespiegel ons uitlacht, en daar is niks groens aan.

Hoe diverser een samenleving hoe gepolariseerder die samenleving, laat elk onderzoek zien. En de simpele praktijk ook, als je tenminste niet met je bakfiets keurig om elke islamitische wijk heenfietst om maar niet onder ogen te hoeven zien, dat wat je al die jaren ontkent gewoon de waarheid is. Femke Halsema, zie onder, is er nu dus een keer geweest, maar dat was in een beveiligde omgeving met uitgenodigde gasten in een gebouw van de gemeente.

Ze moet er eens gaan wandelen. Dat mag samen met mij. Ik heb heel vaak politici uitgenodigd om samen met mij een dagje te gaan wandelen of fietsen, maar kreeg daar nooit een reactie op.

Ik weet niet of u het linkje van mijn Stadsdeel inmiddels al aangeklikt heeft, maar laten we er eens naar kijken.

 • Wormenhotels op schoolpleinen
 • Parkeervakken van gras
 • Persoonlijke verhalen voor de klas
 • Wormenhotels voor groen afval
 • Gedeeld verleden en gedeeld heden
 • Leren over slavernij
 • Stamppot, roti en couscous
 • 50 jaar Marokkanen in West

En zo gaat het maar door. Mijn stadsdeel is ten prooi gevallen aan de meest linkse extremistische cultureel marxisten van Nederland.

Wormenhotels

Het idee is leuk, maar kun je niet bedenken als je serieus bent. Natuurlijk is het goed om overbodig vreten te verzamelen en er compost van te maken. Als je op het platteland woont.

Wij van – haha – extreemrechts zijn niet tegen natuur, we zijn er juist heel erg voor. Maar door een rottende bloemkool te voeren aan een paar wormen op een pleintje, waar moslims en negers ook toegang toe hebben, keer je niet de destructie die GroenLinks nastreeft door Nederland te over- en omvolken.

Symboolpolitiek die vooral heel hard stinkt en rotzooi veroorzaakt.

Parkeervakken van gras

Misschien kunnen jullie dat gras beter oproken, want gras gaat een klein beetje stuk als je er auto’s op parkeert.

Persoonlijke verhalen voor de klas

Daar wordt dan 2.500 euro voor uitgetrokken, maar er wordt niet vermeldt, net als bij al de rest van de projecten, wie dat in zijn zak mag steken (het is het goedkoopste project). Het lijkt er sterk op dat iemand 300.000 euro aan het verdelen is, van mijn geld.

Voor persoonlijke verhalen van leerlingen is vaak geen ruimte. En er is een drempel om ze te vertellen. Door ze anoniem op te halen en door andere leerlingen te laten voorlezen, krijgen leerlingen meer begrip voor elkaar.

Als een leerling zijn verhaal niet kwijt kan, moet een leraar er voor zorgen dat dat wel kan. Daar krijgt de leraar voor betaald. Te weinig, en daarom dat er nu allemaal losers het onderwijs bevolken.

Storytelling als middel voor diversiteit en inclusiviteit in het onderwijs

Storytelling, dat is een negerdingetje, omdat ze niet kunnen lezen. Bovendien is het Engels en moeten ze Nederlands leren op school.

Gedeeld verleden en verdeeld heden

In het Zuiden van Marokko hebben Joden en Berbers een gedeelde geschiedenis die weinig mensen kennen.
Zo meteen ga je ons nog vertellen dat we door Marokkanen bevrijd zijn. Oooh, wacht.
 • Marokko is een islamitisch land waar nog een aanzienlijke joodse gemeenschap is. Joden en Berbers leven al 2000 jaar samen.

 • Met dit project wordt deze geschiedenis gedeeld en begrip gekweekt voor geloofsgemeenschappen onderling

 • Wederzijds begrip, inclusiviteit en verbondenheid komen een stap dichterbij

Woot. In het originele voorstel stond ook:

Tot op de dag van vandaag leven er nog joden in Marokko. Het is het enige islamitische land waar nog een aanzienlijke joodse gemeenschap leeft,

Het enige islamitische land waar nog Joden leven. Misschien is dat iets om op in te gaan, maar dat zal wel wat te complex zijn. En dat is het ook. De joodse gemeenschap in Marokko bedroeg in 1947 nog een paar honderdduizend en nu nog rond de 2000. Dat is niet omdat ze vrienden zijn. Met je inclusief. Het zou passend zijn als je dan ook vertellen zou hoe dhimmies behandeld werden door de eeuwen heen. En ook hoe Joden de vanuit Marokko overstekende islamitische barbaren hielpen Spanje 700 jaar te gruwelen. En toen die laatsten daar uitgekotst werden weer in omgekeerde richting hun toevlucht zochten bij hun broeders in de christenhaat in Marokko.

Maar dat past allemaal niet in projectjes die het niveau van de lagere school niet ontstijgen. Als je dan toch mensen een verhaal wilt opdringen, waar je zelf de ballen van weet, doe je meer kwaad dan goed.

Of mijn stadsdeel dit soort geschiedenis die serieus bedreven hoort te worden, dus niet wil versimpelen. Daar wil ik wel wat geld voor terug. Helaas ontbreekt de optie:

Geef mijn geld terug 

Want er moeten wel monden gevoed worden tenslotte. Islamitische monden. Het staat er niet, tot je verder leest:

Cadeaubonnen voor ramadan-jihadisten

Zo heet het natuurlijk niet. Het heet:

Stamppot, roti en couscous

Diverstifal West 2019 is een laagdrempelig evenement voor scholen en buurthuizen dat families met verschillende culturele achtergronden met elkaar verbindt door foto’s, sketches en verhalen.

Vaak kennen Amsterdamse gezinnen elkaars achtergronden niet. Wie ben je en waar kom je vandaan? Elkaar echt leren kennen leidt tot verbinding

Er wordt verder niet vertelt wat het inhoudt, maar dat staat wel bij het oorspronkelijke voorstel:

Wij willen tijdens het Stamppot en Couscous project 250 niet-Islamitische gezinnen laten eten bij 250 Islamitische gezinnen.

Aha, het is eenrichtingsverkeer door hen die zeggen te verbinden. De maangod aanbidders komen echt geen andijvie-stamp met spekkies bij ons eten.

tijdens de Ramadam een hapje bij elkaar gaan eten.

Echt. Ramadan is de jihadmaand. En jihad is verplicht voor élke moslim.

Onze overtuiging is dat iedereen met die ‘’vreemde’’ ander kennis heeft gemaakt, heeft gegeten, zijn of haar verhaal heeft gehoord en tijd heeft doorgebracht daarna beter in staat is om van echt perspectief te wisselen.

Misschien moet je eens buiten mijn stadsdeel gaan reizen. Ik raad het Atlas-gebergte aan voor onwetende vrouwspersonen die mijn leefomgeving verzieken.

Het project staat genoteerd voor 5000 euro. Waarom doen ze het niet als hobby in hun vrije tijd ? Nou:

Verder zouden we graag de ontvangende gezinnen een boodschappen bon schenken.

Islamitische gezinnen betalen voor de ramadan-islamisering.

Leren over slavernij

Negers zijn zielig en blanken zijn fout.

Het dondert niet dat het blanken waren die de slavernij afschaften en dat slechts met de grootst mogelijke moeite af konden dwingen bij negers en moslims.

Lees al die stukken die onder deze link verzameld staan, uitgebreider bestaat niet.

Maar dat zal daar niet verteld worden.

Blacks started the African slave trade, Muslims expanded it and carried it to new heights of brutality, white people stopped it.

Then Europeans gave blacks and muslims independence and blacks and Muslims restarted the African slave trade all over.

En het gaat door tot op de dag van vandaag.

Vrouwen

En zo gaat het maar door. Wat opvalt is dat het allemaal projecten zijn die door vrouwen zijn geïnitieerd.

Ik wil dat jullie terug naar huis gaan, en sokken en sjaals gaan breien. Dit soort idioterie hoor je in je vrije tijd, waar jullie duidelijk teveel van hebben, te doen, en niet in de politiek.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Mijn GroenLinkse stadsdeel nodigt me uit om te stemmen waar zij mijn geld aan uitgeven – Ik kan kiezen uit een project voor meer ongedierte, en een project dat mij begrip bijbrengt voor ongedierte

 1. Duchesne // januari 16, 2019 om 20:35 //

  ….men neme een tankwagen chloor, men neme een tankwagen zoutzuur…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s