Nieuw

Duitsland betaalt 165.000 euro om van 2 Afrikanen af te komen – zet privéjet in

De duurste deportatie die de belastingbetaler ooit heeft moeten uitvoeren, werd vermoedelijk woensdag uitgevoerd. Om twee Afrikanen naar Ivoorkust te deporteren, werd een privéjet gecharterd voor 165.000 euro.

Omdat een van de twee afgewezen asielzoekers, een 26-jarige uit Ivoorkust, tijdens een eerdere uitwijzingspoging in opstand was gekomen en de poging daarom moest worden afgebroken, hebben de Nedersaksische autoriteiten woensdag een andere weg gekozen.

Omdat de nieuwe uitwijzingspoging in een lijnvliegtuig de autoriteiten niet veelbelovend leek en er een risico voor andere passagiers moest worden uitgesloten, werd al snel een privéchartervliegtuig geboekt. Naast de weerbarstige Ivoriaanse, een andere landgenoot (die het land sinds mei 2018 moest verlaten), namen ook een half dozijn ambtenaren, artsen en een tolk deel aan de luxe deportatie. Kosten voor de belastingbetaler volgens de krant Bild: 165.000 euro.

Volgens de beroepsvereniging ter voorkoming van deportatie, de vluchtelingenraad Niedersachsen e.V., bedragen de kosten voor de 26-jarige relschopper alleen al 139.000 euro. Volgens de Vluchtelingenraad en zijn zwangere vriendin, die nog steeds de asielprocedure ondergaat, was de afgewezen asielzoeker natuurlijk optimaal geïntegreerd.

Als de Ivoriaan naar Duitsland zou terugkeren, “zou hij verplicht zijn de uitwijzingskosten te betalen”, aldus de Vluchtelingenraad in een persbericht.

Bron:

Mit Privatjet abgeschoben: 165.000 Euro um zwei Afrikaner loszuwerden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1744 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Duitsland betaalt 165.000 euro om van 2 Afrikanen af te komen – zet privéjet in

  1. Kijk huisuitzettingen in Engeland eens.
    Is hier ook al gaande, maar mag van de VVD niet uitgezonden worden, de VVD wil natuurlijk wel dat we geloven in de beloofde baantjes, de goedwillende burger… U raadt het al.

    Like

  2. Jack vanderVeen // januari 19, 2019 om 09:31 //

    Ik kom graag helpen met mijn anesthesie-apparaatje. Tegelzetters kloppen er tegels mee aan: rubberen hamer. Werkt feilloos

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s