Nieuw

De Muur van Trump werkt al vóór hij gebouwd is – 20% Latina’s overweegt zelfmoord

Bad Man Orange maakt dat Latina’s zichzelf van kant willen maken met al zijn gepraat over grenzen en muren. Elke keer als een Latina iets hoort over een muur bouwen of de grens sluiten wordt hun zelfmoordneiging geactiveerd.

Dat is goed nieuws. De vijand raakt compleet gedemoraliseerd.

ABC News:

Het begon in de zesde klas.

Sara Martinez zei dat ze geen reden had om verdrietig te zijn, en toch was ze dat wel.

In de zevende klas sneed ze zichzelf voor het eerst en vond ze haar eigen bloed beangstigend. Uiteindelijk probeerde ze zichzelf zeven keer voor haar 18e verjaardag te doden.

“Ik wilde gewoon dat er een einde kwam aan de pijn….. alleen zelfmutilatie hielp me op dat moment,” zei Martinez in een interview met ABC News. “Daarna zou ik de littekens zien en dat zou me niet gelukkig maken, en ik zou weer zelfbeschadiging veroorzaken”.

Martinez maakt deel uit van een verrassende statistiek: 1 op de 10 Latino’s heeft het afgelopen jaar zelfmoord geprobeerd, 2 op de 10 hebben een zelfmoordplan gemaakt en de helft van alle Latina tieners zei dat ze zich hopeloos hebben gevoeld, volgens de 2017 Youth Risk Behavior Surveillance Survey beheerd door de Centers for Disease Control and Prevention voor mensen van 10 tot 24 jaar.

Binnen de grotere Hispanic bevolking, bevinden Latina tieners en jonge volwassenen in de VS zich in het centrum van een perfecte storm van ontberingen, generatie en culturele verschillen, stigma en gebrek aan kennis als het gaat om geestelijke gezondheidsproblemen – allemaal verergerd door anti-immigrantenretoriek.

Naast de dagelijkse ontberingen heeft het immigratiebeleid van de regering-Trump nog een schaduw geworpen op de vooruitzichten van de Latijns-Amerikaanse tieners als geheel in de Amerikaanse samenleving, aldus Alicia Diorio. De kind en adolescent therapeut in New York City zei dat het huidige klimaat het welzijn van haar patiënten heeft beïnvloed.

De anti-immigrantenretoriek creëert absoluut angst, het creëert chronische stress en angst, en alle symptomen worden verergerd,” zei Diorio.

Hoewel de gegevens van 2018 CDC over hoeveel het huidige politieke klimaat precies van invloed is op de Latijnse tieners pas later dit jaar zullen worden vrijgegeven, biedt een onderzoek van het Pew Center van oktober 2018 enkele aanwijzingen. Daarin meldde de helft van de Latino’s dat ze zich ernstig zorgen maken over hun plaats in de Amerikaanse samenleving onder Trump, en een meerderheid zei dat ze zich zorgen maken dat een familielid of een goede vriendin zouden kunnen worden gedeporteerd.

Elke keer als je “Build that Wall” roept, pleegt er een immigrant zelfmoord.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

8 Comments on De Muur van Trump werkt al vóór hij gebouwd is – 20% Latina’s overweegt zelfmoord

 1. Als Trump niet herkozen wordt dan is het einde oefening, dat betekent het einde van de westerse wereld, voorgoed. Dit is de bizarre realiteit, dan wordt de vs een onderdeel van de globalisten ( = communisten) en dan zijn alle verhalen hoe het wel en niet moet niet meer relevant want dan is het hun weg of de snelweg. Het is heel snel gegaan, althans nu beginnen de consequenties pas beetje bij beetje naar buiten te komen. Ik kan het zelf bijna niet geloven maar het is niet anders, dat ik dit nog mag meemaken want als Trump wel herkozen wordt dan kan het uitstel van executie zijn maar hoop dat in die jaren de rationaliteit weer bij de massa neerdaalt. Willen we nog enige kans maken dan moet hij herkozen worden en dan moet ook nog een keer de rationaliteit bij de massa neerdalen zodat op een juiste opvolger gestemd wordt. Ongelofelijk, het komt door de val van de muur, niemand was er meer op bedacht, het gevaar was geweken dacht men, dus niet.

  Like

 2. Een wijs gezegde van een verlicht iemand citeer ik hier: als ik verlicht ben en zou geloven in verandering van mensen, dat zou een nieuwe dwaling zijn. Maar ik blijf positief.

  Like

 3. Scrutinizer // januari 16, 2019 om 21:56 //

  En in welk opzicht zou dit positief zijn? Zijn er mannen die niet graag omringd worden door Shakira’s, J-Lo’s en Eva Longoria’s? Lang leve de Latina’s! Een mens zou er speciaal voor naar Zuid-Amerika verhuizen… 😉

  Like

 4. En daar hebben we de race-mixing internationalistische opengrenzen bankster weer.

  Ben je eigenlijk ook besneden ?

  Laat zuid-amerikanen dan ook maar in Z-Amerika blijven als het er zo geweldig is, de cijfers spreken voor zich dat ze schadelijk zijn voor de States.

  Like

 5. @Scrutinizer,
  Latina’s gaarne in Zuid Amerika laten! En als we dan toch een blik Latina’s moeten opentrekken, zijn er plekken genoeg waar ze ‘dienstbaar’ zijn!

  Mooi voorbeeld man: Jennifer Lopez. Jenny from the , , , Diversity!

  Liked by 1 persoon

 6. Fub, Scrut, De latina’s die doorgaans een aanval doen op de amerikaanse grens zijn een soort vuilnisbakken ras, niet te vergelijken met nog ras echte latina’s die niet zijn doordrenkt met creole, mayan of ander indianen bloed.

  Like

 7. Scrutinizer // januari 17, 2019 om 17:43 //

  @Fubar
  – Bankster? Ik werk al 15 jaar niet meer in de sector. En DE reden daarvoor was juist mijn principiele opstelling waarbij ik mijn loopbaan opofferde voor principes toen ik bepaalde wantoestanden zag een aankaartte.

  -Race-mixing? Als libertarier leg ik het niemand op, noch verbied ik het. Dat elkeen zelf bepaalt met wie ie kinderen maakt. Voor mij telde aanvankelijk alleen de intelligentie van het individu. Maar geinspireerd door kameraad Jim Rogers die een Chinese nanny voor zijn blue eyed american girl wou, besloot ik om een Chinese moeder voor mijn nog te maken kind te zoeken. Dat is een prive aangelegenheid. Ik raad het anderen individueel wel aan maar wil het zeker niemand opdringen. Noch individueel, noch collectief. In tegendeel eigenlijk: stel dat alle westerse kinderen (of half-westerse dan) vloeiend mandarijn spreken, dan zou het competitief voordeel voor de mijne juist kleiner zijn.

  – Besneden? Een medische reden daartoe heb ik gelukkig niet, dus ik zou niet inzien waarom ik mezelf zou laten verminken. Bovendien ben ik niet gelovig (althans niet in traditionele zin) en als ik het wel was, zou ik god niet beledigen door te doen alsof ie zijn scheppingswerk niet goed genoeg heeft gedaan en wij als mens het wat moeten verbeteren. Een individueel kind kan met een handicap geboren worden (of bv. met een medsche noodzaak tot besnijdenis) maar fundamenteel alle jongens cq. alle meisjes besnijden, is God zeggen dat ie iets fundamenteel niet goed geschapen heeft. Kortom het toppunt van blasfemie, lijkt me.

  M.a.w. geen enkele van je drie beschuldigingen of insinuaties klopt. En aangezien dat al heus wel bekend was uit eerdere schrijfsels, ligt het niet aan je eventuele onwetendheid maar aan kwaad opzet: je wil gewoon karaktermoord plegen en schuwt daarbij onwaarheden niet.

  Jammer dat je dat kennenlijk nodig hebt.
  ERG jammer zelfs want over het algemeen vond ik je artikels erg goed. Ik doel niet op je opinies gestoeld op huidskleurcollectivisme of zo, maar op je eye-opening onthullingen van verborgen historische feiten.
  Maar als ik (en andere lezers met mij) vaststel dat je over mijn persoon moedwillig leugens verkondigt, dan ondergraaft dat je geloofwaardigheid en daarmee schiet je je in je eigen voet.
  Kunnen we voortaan je historische artikels over Hitler of Churchil of wie dan ook nog voor waar aannemen na vastgesteld te hebben hoe je moedwillig over mij liegt? Al je moeite om ome Adolf wit te wassen met indrukwekkende epistels, waar ik met open geest kennis van nam, is mogelijk verloren als je je eigen geloofwaardigheid ondergraaft door je valse aantijgingen.
  Slim is anders.

  Ik kan best tegen kritiek, maar hou je aan de feiten.
  Zoniet dan ben je zelf het grootste slachtoffer van je blind fanatisme.

  Like

 8. Waarom je geen zuid-amerikanen toe moet laten:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s