Nieuw

Braziliaanse president zweert een einde te maken aan de ‘Gender Hersenspoeling’ van kinderen op scholen

De nieuwe president van Brazilië, Jair Bolsonaro, heeft gezworen om de ‘Gender Hersenspoeling’ af te schaffen op scholen waar “een jongen leert dat hij geen jongen is en een meisje dat zij geen meisje is”.

Tijdens een video-interview voor landgenoten zei Bolonsaro dat hij leraren zou verbieden om “gevaarlijke ideologieën” te verkondigen die tegen de traditionele christelijke waarden indruisen.

Infowars.com rapporteert:

Bolsonaro bracht de boodschap over tijdens het dragen van een Japans voetbalshirt en verklaarde: “In Japan kunnen kinderen van 6/7 jaar wiskundeproblemen oplossen die onze studenten niet kunnen oplossen, want hier in Brazilië is het belangrijker om een jongen te leren dat hij geen jongen is en een meisje dat zij geen meisje is dan om hen iets te leren dat hen in staat stelt zich te bevrijden van sociale voorzieningen, armoede en ellende”.

De Braziliaanse president beweerde ook dat linkse krachten in het land probeerden pedofilie om te zetten in een alternatieve seksuele levensstijl, door te verwijzen naar informatie op de officiële website van de Arbeiderspartij die pedofilie opnieuw wil definiëren als een geestelijke stoornis en niet als een misdaad.

“Dit is wat zij [de Arbeiderspartij] willen voor kinderen vanaf de leeftijd van zes jaar. Wat doen ze toch allemaal in heel Brazilië”, vroeg Bolsonaro. “Ongeveer 100.000 openbare scholen worden gebruikt voor politieke propaganda voor de Arbeiderspartij”.

Bolsonaro’s gelofte om “de waardigheid” van de kinderen in Brazilië te beschermen volgt op een eerdere belofte dat hij zou helpen om “het marxistische afval dat zich in onderwijsinstellingen heeft gevestigd te elimineren”, en beweert: “We zullen ons ontwikkelen tot burgers en geen politieke militanten meer”.

Hij drong er ook op aan dat het land “zich moet verzetten tegen politiek correct globalisme, dat het krankzinnige idee van genderonderwijs heeft geadopteerd”.

Om de missie te overzien, benoemde Bolsonaro zijn partijgenoot Ricardo Velez-Rodriguez tot minister van Onderwijs van Brazilië, een man die tot taak heeft het onderwijssysteem van het land te herstellen ter vervanging van het vorige model dat “de traditionele waarden van onze maatschappij […..] van familie, religie en patriottisme heeft ontmantelt”.

Bron:

BRAZIL’S BOLSONARO VOWS TO END ‘GENDER BRAINWASHING’ OF CHILDREN IN SCHOOLS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7738 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Braziliaanse president zweert een einde te maken aan de ‘Gender Hersenspoeling’ van kinderen op scholen

 1. Een man naar mijn hart. Hadden wij maar zo’n vent die goed snapt waar de schoen wrikt en ballen heeft om zijn land te bewaken.

  Liked by 1 persoon

 2. Jochem Jaarsma // januari 17, 2019 om 19:56 //

  Wat een verademing deze man. Dan besef je maar weer met wat voor een halfzachte zak hooi wij het hier moeten doen.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben blij dat het wordt opgemerkt en dat normale mensen geen blad voor de mond nemen.
  Wat doen jullie die kinderen aan? Jullie maken er lopende hoeren van voor de Mohamedianen.
  1+1= 2

  Like

 4. Berichtje verdwenen. Thx.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s