Nieuw

Vrouwen horen niet in gevechtseenheden

Het leger verlaagt de fitheidsnormen omdat de meeste vrouwelijke rekruten er niet aan kunnen voldoen.

Het beleid uit het Obama-tijdperk van de integratie van vrouwen in grondgevechtseenheden is een misplaatst sociaal experiment dat een bedreiging vormt voor de militaire paraatheid en middelen verspilt in dienst van een politieke agenda. De volgende minister van Defensie moet er een einde aan maken.

In september 2015 bracht het Korps Mariniers een studie uit waarin de prestaties van gendergeïntegreerde en alleen mannelijke infanterie-eenheden in gesimuleerde gevechten worden vergeleken. De mannelijke teams presteerden veel beter dan de geïntegreerde teams, of het nu gaat om schieten, het overwinnen van obstakels of het evacueren van slachtoffers. Vrouwelijke mariniers raakten meer dan zes keer zo snel gewond als mannen tijdens de voorbereidende training, omdat de hogere testosteronspiegels van mannen sterkere botten en spieren produceren. Zelfs de fitste vrouwen (die de deelnemers aan de training waren) moeten bij het dragen van een 100-pond verpakking of het herhaaldelijk laden van zware granaten in een kanon werken met maximale fysieke capaciteit.

Door de Marine studie te negeren, opende de toenmalige Defense secretaris Ash Carter in december 2015 alle gevechtsrollen voor vrouwen. In plaats van nieuwe vrouwelijke rekruten te eisen om te voldoen aan dezelfde fysieke normen als mannen, begon het leger met het maken van “genderneutrale” normen in de hoop dat er meer vrouwen in aanmerking zouden komen. Eerder, waren de vrouwen toegelaten aan noncombat specialiteiten onder lagere sterkte en duurzaamheidsvereisten.

Slechts twee vrouwen zijn geslaagd voor de legendarische infanterie-officiertraining van het Korps Mariniers van de drie dozijn die het hebben geprobeerd. De meeste vallen al af bij de gevechtsduurtest, die op dag één wordt afgelegd.

marinier met lichte bepakking

De deelnemers wandelen mijlen terwijl ze bepakkingen van 40 kilo of meer dragen, moeten meermaals 10 meter touwklimmen, en over een 2.5 meter hoge barrière zien te komen. Het doel van de test is ervoor te zorgen dat de ambtenaren hun eigen materiaal kunnen dragen en nog geestelijk en fysiek geschikt bij een slagveld aankomen om troepen te leiden. De meeste vrouwelijke kandidaten konden de test niet doorstaan, dus veranderden de mariniers het van een voldoende / onvoldoende vereiste in een oefening zonder invloed op de uiteindelijke evaluatie van de kandidaat.

De wandeling met volle bepakking tijdens de opleiding is nu ‘genderneutraal’, wat betekent dat officieren hun rugzak kunnen afstaan ​​aan een buddy als ze moe worden, in plaats van het te dragen voor de volle 10 mijl.

Het verlagen van deze fysieke eisen brengt het risico met zich mee dat de Amerikaanse militairen minder dodelijk worden. Een ernstiger effect van seksintegratie is taboe geworden: de onvermijdelijke introductie van eros in gevechtseenheden. Door jonge, hormonaal geladen mannen en vrouwen gedurende langere tijd in stressvolle omstandigheden te plaatsen, worden seksuele contacten, rivaliteit en breuken gegarandeerd, wat de band ondermijnt die essentieel is voor een verenigde strijdmacht.

Bron: Wall Street Journal

https://www.wsj.com/articles/women-dont-belong-in-combat-units-11547411638

Fijne krant is dat. Ik was gisteren aan de vertaling begonnen, en vandaag hebben ze het artikel achter een betaalmuur gefrummeld nu ik weer verder wilde gaan. Dus tot zover.

Nederland weigert van feiten en de praktijk te leren

Volkskrant 2018:

Vrouwen zijn ‘net zo capabel als mannen om het land te verdedigen’, concludeert Bijleveld (een vrouw).

“Dat komt onder meer omdat vrouwen inmiddels even hoog opgeleid zijn als mannen (en ze doen ook hard hun best om even zwaar te worden). Defensie heeft, gelet op de huidige oorlogsvoering, juist hoogopgeleide specialisten uit gevarieerde beroepsgroepen nodig’.

Ze kunnen hun eigen bepakking nog niet dragen, doos. En drie jaar eerder in 2015 berichtte diezelfde Volkskrant al:

Een experiment bij het Amerikaanse marinierskorps om te zien of vrouwen gevechtsfuncties aankunnen, is op een drama uitgelopen. Na negen maanden van zware trainingen wisten slechts twee van de ruim twintig vrouwen de infanterie-opleiding af te ronden. Ook brokkelde de eenheid binnen de pelotons af door liefdesrelaties tussen de mariniers.

In januari vorig jaar haakte de enige vrouw die in Nederland de mariniersopleiding volgde af omdat het te zwaar was voor haar. Zonder munitie, voeding en wapen, woog haar bepakking al 43 kilo vertelt ze hier Twan Huys die zelf net 5 kilo tillen kan, maar wel moeiteloos zijn rechterarm optilt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Vrouwen horen niet in gevechtseenheden

 1. Duchesne // januari 15, 2019 om 17:01 //

  Ik denk dat het relatief is, een vrouw op de poolcirkel zla veel gewicht moeten mee nemen, een vrouw in een urban guerilla situatie zal zeker zo dodelijk zijn, misschien verhoudings gewijs meer als een man….

  …tijdens de Krim oorlog werden van Russische zijde vrouwelijke sluipschutters gebruikt die meer geconcentreerd en precies waren dan mannen, menig vijandelijk soldaat werd met het Mosin geweer van 1000 arshen afstand door een vrouw in het hoofd geschoten….

  Al naar gelang de gevecht situatie en de omstandigeheden is de vrouw soms minder geschikt, soms juist in het voordeel…..het is aan de leiding gevenden om uit iedere soldaat de maximale capaciteit te halen en deze te benutten, het dragen van gewicht is geen juist criterium, het is een algemene standaard in een uitreste situaite van ene onreel scenario, waarvan men kan inschatten dat vrouwen fysiek niet zullen slagen.
  De vrouw zal dus niet aan de fysieke eisen kunnen voldoen door de bouw van het lichaam en spierstelsel, maar het zegt niets over de gevechtscapaciteiten, slecht over het aangeboren onvermogen een goede draagezel te zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. Veel ‘Christelijke’ vrouwen in Europa houden het meest van hun dildo en de ‘Christelijke’ vrouwen in Syrie houden het meest van hun AK-47 /scherpschuttersgeweer!

  Dappere vrouwen, neem ik mijn petje (die ik nooit draag) graag voor af.

  Like

 3. Duchesne // januari 15, 2019 om 23:54 //

  Eigenlijk hoort niemand in het leger, politici moeten de oorlogen die ze creeren zelf maar met de blote handen onder elkaar uitvechten…..laat ze zelf sterven voor hun ego….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s