Nieuw

Vierde vrouwenmoord binnen een week: 25-jarige doodgestoken op het Centraal Station van Wenen

In Oostenrijk gaat het nu snel achter elkaar, een triest balans binnen een week: afgelopen dinsdag werd een 40-jarige moeder van vier kinderen in Amstetten doodgestoken, op woensdagavond werd een 50-jarige in Krumbach doodgestoken, op zondag werd de 16-jarige Manuela K. dood gevonden in een park, de Syrische ex-vriend had haar gewurgd. En nu het volgende geval: In de nacht op dinsdag werd een 25-jarige op het Centraal Station van Wenendoor haar eigen broer met een mes aangevallen, de jonge vrouw stierf ter plekke.

LEES OOK: Wenen: Moeder vindt haar eigen dochter (16) dood in het park – was het de Syrische vriend?

Op dinsdagavond vond op het Centraal Station van Wenen een dodelijke mesaanval plaats. De politieagenten begonnen onmiddellijk met reanimatiemaatregelen – maar helaas zijn deze niet gelukt – het slachtoffer is ter plekke overleden. De vermeende dader werd gearresteerd, zegt de politie. De vermoorde vrouw, de verdachter en een andere betrokken vrouw zijn broers en zussen uit Noord-Spanje (met Ethiopische wortels). De verdachte (21) werd gearresteerd.

De twee zusters van de verdachte reisden helemaal vanuit Londen om hun broer te ontmoeten. De twee vrouwen hadden vernomen dat hij in de drugsscene was afgegleden. Ze wilden hem eruit halen – met hen praten en hem redden. Op Facebook kwamen ze erachter waar hun broer was. Als ze hem op het hoofdstation ontmoeten, windt de 21-jarige er niet lang doekjes om, neemt zijn 25-jarige zus in wurggreep en steekt haar talloze malen met een keukenmes. De tweede vrouw (33) moest in afschuw de slachtpartij toezien.

Bron:

Vierter Frauenmord binnen einer Woche: 25-Jährige am Wiener Hauptbahnhof erstochen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s