Nieuw

Vice-burgemeester Wiener Neustadt: “Als ik nog een keer het woord “verrijking” hoor, ga ik kotsen !

Oostenrijk – Na de brute moord op een 16-jarige vrouw – al de vierde vrouwenmoord in Neder-Oostenrijk in het nog jonge jaar – vond de FPÖ-politicus en loco-burgemeester van Wiener Neustadt duidelijke woorden, die hij via Twitter tot alle vluchtelingen en “Refugee Welcome-juichers” richtte.

Het verhaal van de vermoorde 16-jarige Manuela K. lijkt op dat van het vorige slachtoffer van een onverantwoordelijk immigratiebeleid: de 19-jarige ex-vriendin, een Syrische asielzoeker genaamd Yazan A. – die in 2014 naar Oostenrijk vluchtte en nu bekend is bij de politie – wordt ervan verdacht het meisje te hebben vermoord. De Syriër zou de jonge vrouw seksueel hebben lastiggevallen, vandaar dat ze een klacht heeft ingediend bij de politie. De moeder, die op zoek was naar haar kind nadat het maandagavond niet thuis was gekomen, vond het lichaam van haar dochter in een park onder een hoop bladeren en twijgen.

De asielzoeker heeft reeds toegegeven dat hij het meisje heeft gedood meldde de Tiroler Tageszeitung maandag.

Michael Schnedlitz (FPÖ), loco-burgemeester van Wiener Neustadt, sprak geschokt op Facebook kort nadat de misdaad bekend werd, waar hij zijn woede uitte: “Sorry, maar: Als een andere politicus zegt dat alles in orde is of ik hoor het woord “verrijking” weer, moet ik braken !”

Ik wil ook niet meer horen dat ze zielig zijn of getraumatiseerd, zei de FPÖ politicus, of dat er nog een aanval heeft plaatsgevonden.

“Eerst en vooral is de bescherming van onze kinderen !!! Dit heeft elke politicus, maar ook media, NGO’s, Caritas, Asylindustrie & Co verdomd nog eens te begrijpen !!! “, aldus Schnedlitz in zijn bericht.

Bron:

Wiener Neustadt Vize-Bürgermeister: „Wenn ich noch einmal das Wort „Bereicherung“ höre, kotze ich!“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Vice-burgemeester Wiener Neustadt: “Als ik nog een keer het woord “verrijking” hoor, ga ik kotsen !

 1. Inderdaad

  Like

 2. Nog nooit eerder geweten dat kakkerlakken een verijking waren.

  Liked by 1 persoon

 3. Scrutinizer // januari 16, 2019 om 02:52 //

  Verrijkt uranium. Gevaarlijk spul.

  Like

 4. De sensatiezoekende media die er ook aan meegedaan heeft/medeplichtig is, smult weer.

  Like

 5. antiislamnu // januari 16, 2019 om 08:59 //

  Einde carrière dit wil moeder Merkel natuurlijk niet horen

  Like

 6. Zijn stad Wiener Neustadt, is helaas al verandert in Wiener NeuKstadt!

  Like

 7. Waarom worden die moordenaars niet ontmand,dat is we het minste wat je kan doen,om herhaling te voorkomen bij die inboorlingen.en straf ze naar de wetten van land van herkomst.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s