Nieuw

Venezolaans communistisch leider over de president van Brazilië: “Bolsonaro is Hitler”

De aftakelende Venezolaanse communistische president Nicolas Maduro vergeleek in een officiële verklaring op maandag de nieuw gekozen president van Brazilië, Jair Bolsonaro, met Adolf Hitler. De opmerking was een reactie op de verklaring van Brazilië op zaterdag dat men van mening is dat de oppositieleider Juan Guaido de legitieme leider van Venezuela is.

Maduro werd onlangs beëdigd voor een tweede termijn als president van een Venezuela in een economische vrije val in het voetspoor van zijn voorganger Hugo Chavez communistische politiek .

Verschillende landen in de wereld hebben verklaard dat Maduro wordt beschouwd als een onwettige leider voor het land, omdat de verkiezingen in grote mate werden geboycot nadat ze werden beschouwd als gemanipuleerd, tijdens het weekend sloot Brazilië zich bij deze mening aan.

LEES OOK: De nieuwe president van Brazilië belooft om “de marxistische rotzooi” op te ruimen

In een toespraak tot de natie antwoordde Maduros aan Bolsonaro: “Daarginds hebben we Brazilië in de handen van een fascist – Bolsonaro is de hedendaagse Hitler!” Maduro liet ook doorschemeren dat het Braziliaanse volk met geweld korte metten zou maken met zijn nieuwe president.

Een woordvoerder van de Braziliaanse regering heeft aangekondigd dat zij geen commentaar heeft op het theaterstuk van Maduro.

LEES OOK: Nieuwe president zuivert Brazilië van communistische ambtenaren

De Venezolaanse oppositieleider Juan Guaido zelf heeft niet beweerd dat hij de rechtmatige leider van het land is, maar zei dat hij ter beschikking staat voor de presidentiële post.

De betrekkingen tussen Venezuela en Brazilië zijn verslechterd sinds het laatste land een grote stap uit de buurt van het socialisme heeft gezet. President Jair Bolsonaro heeft verklaard dat hij een uitgesproken anti-communist is.

Bron:

‘Bolsonaro is Hitler!’ Venezuela’s Maduro exclaims amid Brazil spat

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Venezolaans communistisch leider over de president van Brazilië: “Bolsonaro is Hitler”

  1. maduro leeft niet lang meer denk ik

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s