Nieuw

The Clinton Memo That Killed Half a Million People in Syria

The cost, half a dozen years after the Clinton email, is staggering.  As many as 560,000 people have died, half the population has been displaced, while the World Bank has estimated total war damage at $226 billion, roughly six years’ income for every Syrian man, woman, and child. A cockeyed memo thus unleashed a real-life catastrophe that refuses to go away.  It’s a nightmare from which President Donald Trump is struggling to escape in his confused and deluded way and that the Deep State – everyone from arch-neocon John Bolton to “liberal” Nancy Pelosi– is determined to renew.

It was “a low-cost high-payoff approach,” she writes, that would eliminate one enemy, weaken two more, and generate such joy among ordinary Syrians that peace talks between Damascus and Tel Aviv will spring back to life.  The risks were nil.  Since “the Libyan operation had no long-lasting consequences for the region,” the memo says, referring to the overthrow of strongman Muammer Gaddafi six months earlier, the Syrian operation wouldn’t either:

Russia Insider >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s