Nieuw

Propaganda-TV

Deze Duitse interviewster krijgt een reprimande van haar collega’s en later de baas van de omroep dat ze deze ‘rechtse’ gast niet uit had mogen laten praten.

Bij de redactievergadering de volgende dag kijken 35 collega’s comfortabel weg, terwijl 5 haar verbaal te grazen nemen. Dat de respons van de kijkers positief was, doet niet ter zake. De vrijdag daar op bij de chef, meldt hij dat zij verantwoordelijk is voor wat haar gasten in haar show zeggen. En “je moet politiek ingrijpen in de lijn van de omroep, de MDR”.

Deze Zweedse legt uit dat islamitische misdaden in Zweden niet getoond mogen worden op straffe van gevangenis.

En gisteren hadden we deze al:

De Duitse presentatrice Anja Reschke nam deel aan een Zwitsers televisieprogramma en verklaarde dat zij als journaliste en programmaleidster de taak heeft de kijkers “op te voeden” in wat goed en fout is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Propaganda-TV

  1. Slachtoffers van de politiek correcte beleidspersonen en media, het bloed hangt aan hun handen………

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s