Nieuw

Politie arresteert 17 mensen in Barcelona: “Hun intentie was een aanslag te plegen”

Zeventien mensen zijn vandaag opgepakt in Barcelona en een nabijgelegen stad, bij een politieoperatie tegen een cel die ervan wordt verdacht een aanslag te willen plegen. Dat is vernomen bij de Catalaanse regionale politie.

 “De intentie was een aanslag te plegen, maar we zoeken nog steeds uit op welke plaatsen”, aldus een woordvoerder van de regionale politie Mossos d’Esquadra.

HLN >>

De Spaanse politie voerde dinsdag een terrorismebestrijdingsoperatie in Barcelona en een nabijgelegen stad uit tegen een cel die ervan verdacht wordt een aanslag te plegen, zei een woordvoerder van de politie.

Veertien mensen waren gearresteerd in Barcelona en Igualada, 60 kilometer (40 mijl) ten westen van de Catalaanse hoofdstad, als onderdeel van de overval, vertelde de woordvoerder van Mossos d’Esquadra van Catalonië aan AFP.

“Het doel (van de cel) was om aan te vallen, maar we zijn nog aan het onderzoeken welke plaatsen mogelijk doelwit waren,” zei hij.

Meer dan 100 agenten namen deel aan de “terrorismebestrijdingsoperatie”, gelanceerd door de Catalaanse politie om zes uur (0500 GMT), zeiden de Mossos op Twitter.

Eén persoon werd gearresteerd in Igualada terwijl de rest werd aangehouden in Barcelona.

De politie gaf geen details over de verdachten, maar de Spaanse media zeiden dat ze Noord-Afrikanen waren.

Gewapende agenten, die zwarte skimaskers droegen, hielden wacht buiten een gebouw in het centrum van Barcelona toen dozen en tassen uit een flat werden gehaald, volgens een AFP-verslaggeefster op het toneel.

Op 17 augustus 2017 reed een bus vol mensen over de Ramblas van Barcelona, ​​waarbij 14 mensen omkwamen en meer dan 130 anderen gewond raakten.

De 22-jarige Marokkaanse chauffeur stal toen een auto nadat hij de chauffeur had gedood en vluchtte.

Yahoo >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Politie arresteert 17 mensen in Barcelona: “Hun intentie was een aanslag te plegen”

  1. T zijn ook altijd weer die racistiese white supremacists die het gemunt hebben op die arme afrikanen en moslims 🙂

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s