Nieuw

Macron betaalt een miljard euro aan Irak terwijl Parijs brandt

Screenshot YouTube.

De Franse minister van Buitenlandse Zaken, Jean-Yves Le Drian, zegt dat Frankrijk 1 miljard euro (1,15 miljard dollar) inzet voor de wederopbouw van Irak na de oorlog tegen de Islamitische Staat.

Le Drian, die maandag met zijn Iraakse tegenhanger in Bagdad een ontmoeting had, zei dat de hulp zou gaan naar de wederopbouw van de meest verwoeste gebieden van Irak.

Het Iraakse Ministerie van Planning schat de kosten van de wederopbouw op $ 88 miljard. Irak was vorig jaar in staat om $ 30 miljard bijeen te brengen op een donorconferentie in Koeweit.

Bron:

Macron Hands a Billion Euros to Iraq as Paris Burns

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Macron betaalt een miljard euro aan Irak terwijl Parijs brandt

 1. Alle steun aan landen zoals Irak,Iran ,is weggegooid geld ,laten ze het zelf uitzoeken , zolang ze moeten bouwen ,vallen ze ons niet lastig .Het enigste wat ze doen is oorlog voeren .

  Like

 2. antiislamnu // januari 16, 2019 om 08:56 //

  Amerika en schoothondje Europa zijn zelf aan deze vernietigende oorlogen begonnen het ging ze alleen om de olie.
  Gevolg een ongekende toestroom van asielparasieten en jammer dan maar die anderhalf miljard is niets vergeleken met de schade die is aangericht.
  Zogenaamd het volk verlossen van een wrede dictator nou helaas een volk dat leeft als beesten heeft een dictator nodig anders wordt het een zooitje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s