Nieuw

Islam pakt de overbevolking aan in Kenia – Al-Qaeda to the rescue

Naar verluidt zijn er minstens drie mensen omgekomen tijdens een aanval in een van de betere gebieden van de Keniaanse hoofdstad Nairobi. Al-Qaeda gelieerde militante groepering al Shabaab heeft de verantwoordelijkheid voor het incident opgeëist.

Islam pakt de overbevolking in Afrika al ruim 1400 jaar aan.

Een minimum van 28 miljoen Afrikanen werden in slavernij gevoerd door het islamitische Midden-Oosten. En omdat, minstens 80% van hen die gevangen genomen werden, zo is uitgerekend, stierven voordat ze de slavenmarkt bereikten, is het aannemelijk dat het dodental van 1400 jaar Arabische en islamitische slavenjachten in Afrika zo hoog zou kunnen zijn als 112 miljoen (4 maal 28 miljoen, Fub). Als we dat optellen bij het aantal dat verkocht werd op de slavenmarkten, zou het totale aantal Afrikaanse slachtoffers van de trans-Saharaanse en Oost-Afrikaanse slavenhandel wel eens aanmerkelijk hoger uit kunnen vallen dan 140 miljoen. — John Allembillah Azumah, author of The Legacy of Arab-Islam in Africa: A Quest for Inter-religious Dialogue

Gelukkig dringt de urgentie om er iets aan te doen ook eindelijk bij links Nederland door, als je ziet dat zelfs de extreem-linkse cultuur marxist van het roze transgender blog dit roept:

Een hotel- en kantorencomplex werd dinsdag getroffen door twee explosies, waarbij op livebeelden ook het geluid van geweerschoten te horen was en gewonde mensen te zien waren die van het toneel weg werden geleid.

Hier zijn livebeelden te zien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s