Nieuw

Finse regering komt samen om de seksuele misdrijven onder asielzoekers te bespreken

Zoals we al meerdere malen op Fenixx gemeld hebben, zijn er in Finland verschillende zedendelicten tegen minderjarige meisjes geweest waarbij alle verdachten asielzoekers zijn. Afgelopen zondag heeft de Finse premier besloten dat de regering bijeen zal komen om de kwestie te bespreken en wil met harde hand actie ondernemen en criminele immigranten het staatsburgerschap ontnemen, bericht Svenska Yle.

Vrijdag kondigde de politie van Oulu aan dat zij werkt aan vier nieuwe gevallen waarin meisjes onder de 15 jaar seksueel zijn uitgebuit door asielzoekers. Sindsdien onderzoekt de lokale politie vijf soortgelijke gevallen waarin de verdachten asielzoekers en de slachtoffers jonge meisjes zijn.

LEES OOK: President van Finland: “Migranten die bij ons bescherming zochten en zelfs kregen, hebben door onmenselijke daden zelf onveiligheid gecreëerd”

In reactie hierop stelde minister van Binnenlandse Zaken Kai Mykkänen zaterdag voor dat immigranten met een dubbel staatsburgerschap hun Fins staatsburgerschap kunnen worden ontnomen als ze ernstige misdaden plegen. Hij eist ook dat degenen die een permanente verblijfsvergunning krijgen zich binden aan de Finse normen en waarden.

LEES OOK: Nieuwe kinderverkrachtingen shockeren Finland – drie asielzoekers gearresteerd

– Je kunt niet naar Finland komen om bescherming te zoeken en vervolgens zelf onveiligheid creëren, zegt Mykkänen volgens de Zweedse Yle.

LEES OOK: Finland: Opnieuw kinderverkrachting door migranten

De minister van Binnenlandse Zaken is ook van mening dat er binnen de buitengrenzen van de EU kampen moeten worden opgezet om de asielzoekers in een vroeg stadium te kunnen controleren. Deze centra zullen gevestigd zijn in de landen die de meeste migranten ontvangen, zoals Italië en Griekenland.

LEES OOK: Jonge meisjes in Finland worden in toenemende mate gelokt en misbruikt door volwassen migrantenmannen – Politie heeft waarschuwing afgegeven

Bron:

Sexualbrott mot barn nu också i Helsingfors – regeringen samlas för att diskutera händelserna i Uleåborg och Helsingfors

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Finse regering komt samen om de seksuele misdrijven onder asielzoekers te bespreken

 1. Nou dan kunnnen ze naar duitsland l belgie frankrijk of een ander eu land en gewoon verder gaan .

  Like

 2. Waarom nu geen massale remigratie?

  Like

 3. Dick Orwell // januari 15, 2019 om 17:03 //

  @Teus. Omdat linkse arrogante academici dan toe moeten geven, dat ongeschoolde arbeiders het al die jaren bij het juiste eind hebben gehad, wat betreft islamitische import. En dat kan natuurlijk niet.

  Like

 4. Dick, begrijp ik, mooie uiteenzetting van u. Maar ik bedoel heel veel mensen zijn furieus over de misstanden in hun mooie land. Begrijpen ze nu dat ze alleen door georganiseerde druk op de regering remigratie kunnen afdwingen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s