Nieuw

EU ‘Conservative’ Leader: Europeans ‘Must Open Hearts’ to Mass Migration

Syed Kamall

European Conservatives and Reformists (ECR) leader Syed Kamall has slammed policies to limit mass migration from the third world, blasting EU nations’ “hypocrisy” for refusing to open the border to Africa while their own citizens move abroad.

“We must learn to open our hearts to genuine asylum seekers – people who are fleeing persecution,” the UK Conservative MEP told delegates at the ‘Africa Summit 2019’ at EU Parliament last week.

Opening the ECR-sponsored conference, which was promoted as an opportunity to exchange best practice between the EU and African nations, Kamall complained, “Some [European countries] have not even managed to make the distinction between asylum and immigration.”

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10074 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on EU ‘Conservative’ Leader: Europeans ‘Must Open Hearts’ to Mass Migration

  1. ieznogoedh // januari 15, 2019 om 11:43 //

    Echt Britse naam heeft die snuiter ook.

    Liked by 1 persoon

  2. Wel ja, weer zo’n dagdromer. Compleet gek geworden zo langzamerhand. Niet alleen deze. Canada wil de komende 3 jaar 1.000.000.000 immigranten opnemen.Ongelooflijk. Misschien een idee om degenen die in Europa rondlopen alvast daarheen te sturen. Er is al genoeg ellende met al degenen die inmiddels hier zitten. Het gros is analfabeet en alleen maar uit om op hun kont te kunnen zitten. Soms denk je krijgen ze nou echt niets mee van al die ellende die die lui veroorzaken of zijn ze graag ziende blind.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s