Nieuw

55 mannen gearresteerd wegens vermeend kindermisbruik in Yorkshire, Engeland

De politie van West Yorkshire heeft 55 mannen gearresteerd in verband met vermeend seksueel misbruik van kinderen.

De arrestaties begonnen in november 2018, met de verdachten geïdentificeerd als afkomstig uit Dewsbury, Batley en Bradford volgens een BBC-rapport.

Volgens het vermeende misbruik zijn zeven vrouwen tussen 2002 en 2009 als kinderen in het Kirklees-gebied als doelwit aangemerkt.

“Dit onderzoek toont de voortdurende inzet van de politie om zowel huidige als niet-recente seksuele misdrijven tegen kinderen te onderzoeken”, aldus Detective Inspector Ian Thornes.

“Seksueel misbruik en uitbuiting van kinderen is een afschuwelijke en gruwelijke misdaad en een die enkele van de meest kwetsbare mensen in onze samenleving treft.”

De inspecteur deed een brede oproep aan andere slachtoffers, ongeacht of hun misbruik historisch of recenter was, om ‘Jullie kunnen er zeker van zijn dat jullie serieus worden gehoord, serieus genomen en ondersteund door professionals met ervaring in het omgaan met dit soort misdrijven.’

De 55 gearresteerde mannen zijn allemaal geïnterviewd en onder onderzoek vrijgelaten.

Bron:

55 Men Arrested over Alleged Child Sex Abuse in Yorkshire, England

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on 55 mannen gearresteerd wegens vermeend kindermisbruik in Yorkshire, Engeland

  1. Duchesne // januari 15, 2019 om 22:30 //

    Typisch is dat het allemaal “mannen” zijn, terwijl de term “Man” toch echt anders moet worden gezien dan een biologische benaming….

    …een dier dat zich vergrijpt aan jonkies is een ziek dier en moet worden afgemaakt…..dat is een natuurwet.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s