Nieuw

Wenen: Moeder vindt haar eigen dochter (16) dood in het park – was het de Syrische vriend?

Binnen zes dagen werd in Oostenrijk weer de volgende vermoorde vrouw ontdekt. Eerst werd een 40-jarige vrouw in Amstetten, vermoedelijk door haar islamitische echtgenoot, met 38 messteken beestachtig afgeslacht, een dag later werd een 50-jarige vrouw, vermoedelijk door haar Turkse ex-vriend, met een mes vermoord. De 16-jarige Manuela K. overleed als gevolg van geweld van buitenaf. Ze is waarschijnlijk gewurgd. Het onderzoek is gericht tegen Yazan A., een Syriër, naar verluidt 19 jaar oud.

De moeder ontdekte haar vermoorde kind rond 10:00 uur op zondagochtend in een park in Wiener Neustadt, bedekt met bladeren en takken. Al eerder had de moeder de politie op de hoogte gesteld van de afwezigheid van haar  dochter.

Manuela K. is waarschijnlijk op brute wijze gewurgd. De moeder was op eigen initiatief met kennissen op zoektocht gegaan en deed de gruwelijke ontdekking. De officiële resultaten van de autopsie worden maandag bekend gemaakt, maar het massieve geweld op de hals was al tijdens de ontdekking zichtbaar.

De 19-jarige verdachte, die als erkend vluchteling leeft, kwam tijdens de vluchtelingentsunami in 2015 het land binnen. Blijkbaar werden er na de moord via de mobiele telefoon van de dochter nog berichten verzonden, dat de 19-jarige Syriër tussen 3.00 en 4.00 uur het 16-jarige meisje naar huis zou brengen, maar het meisje kwam nooit meer thuis.

De politie is nu op zoek naar Yazan A., waarvoor het vermoeden van onschuldig voorlopig geldt. Het is mogelijk dat hij niets met de misdaad te maken heeft. De politie hoopt dat hij snel zichzelf zal aanmelden.

Bron:

Wien: Mutter findet eigene Tochter (16) tot im Park – War es der syrische Freund?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Wenen: Moeder vindt haar eigen dochter (16) dood in het park – was het de Syrische vriend?

  1. Jochem Jaarsma // januari 14, 2019 om 11:01 //

    Tja … dan heb je als “moeder” toch wel tragisch gefaald, je 16-jarige dochter überhaupt met zo’n 19-jarige Islamitische veroveraar een relatie laten aan gaan.

    Like

  2. Jack vanderVeen // januari 14, 2019 om 11:09 //

    Tot het tegendeel is bewezen moet men, ook bij politie/justitie in sprookjes blijven geloven.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s