Nieuw

Meisje (16) vermoord: politie arresteert Syrische ex-vriend

Na het vinden van het lichaam van de 16-jarige Manuela K. in een park in Wiener Neustadt op zondagochtend, arresteerde de politie de 19-jarige ex-vriend van het meisje in Wenen op maandagavond. Yazan A. werd gezocht, hij wordt beschouwd als een urgente verdachte. Volgens de laatste informatie was de Syriër, die in 2014 naar Oostenrijk zou zijn gekomen, al “officieel bekend”. Sinds oktober 2018 is hij zelfs onderworpen aan een asielprocedure.

Het lichaam van de 16 jarige was op zondagochtend gevonden in het Anton Wodica Park in Wiener Neustadt. De politie gaat uit van een gewelddadige misdaad, het meisje werd gewurgd. Volgens Krone was er een enorme kracht op de nek van het meisje. Bron: Krone.at/14.1.2019

Update: Zoals de Kronenzeitung meldt, heeft de 19-jarige verdachte uit Syrië een bekentenis afgelegd. Yazan A. gaf in het politieverhoor toe dat hij de 16-jarige Manuela K.. omgebracht te hebben. Maar hij toont geen wroeging en blijft in plaats daarvan agressief.

Bron:

Mädchen (16) ermordet: Polizei verhaftet syrischen Ex-Freund

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Meisje (16) vermoord: politie arresteert Syrische ex-vriend

 1. ‘Toont geen wroeging, maar blijft aggressief’.

  Hi Rutte, Hi Merkel, Hi Macron + de rest van de politieke carroussel.

  En nu?
  Wat gaan jullie nu doen voor de veiligheid van Europese meisjes?

  Voorlichting geven, in de trant van… pas op voor….?

  Nee ?
  En waarom dan niet?
  Mogen Europese meisjes van jullie importbeleid (ongeautoriseerd door de Europese bevolking, jullie gaan je mandaat VER te buiten) het slachtoffer worden?

  Echt waar?
  En dat interesseert jullie niet?
  Serieus?

  Zeg.eens…door wie zijn jullie aangesteld?
  Zeg.eens….wie betaald jullie salaris?
  Zeg eens ….wiens belangen moeten jullie dienen?

  Liked by 1 persoon

 2. feitelijk is het beter dat zo iemand vermoord word dan onschuldigen.spijtig maar ze hebben het zelf gezocht

  Liked by 1 persoon

 3. @andre
  Meisjes van 16 zijn nog kinderen, die zoeken niks uit maar vallen voor iets, dat is de leeftijd en de aard van onvolwassen meisjes.
  Snap dat nu eens dat deze jonge meisjes normaal gesproken in onze Westerse maatschappij ‘ gewoon groot’ konden groeien.. nu lopen ze groot gevaar afgeslacht te worden.
  Dat s vlgs onze westerse normen niet normaal te noemen.

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // januari 15, 2019 om 08:22 //

  Ik vindt dat de ouders hun kinderen ook moeten voorlichten dat ze beter niet om moeten gaan met asielparasieten.

  Liked by 1 persoon

 5. Horatius // januari 15, 2019 om 11:03 //

  En zo lopen er nog enkele honderdduizenden Syrische stoottroepen vrij rond in Europa i.p.v. het eigen land weer op te gaan bouwen.

  Omdat het om z.g. zielige vluchtelingen zou gaan zijn er nog talloze uiterst naïeve meisjes bereid om een relatie aan te gaan met deze deserteurs die intussen wel deel uitmaken van de bezettingstroepen van moslimsignatuur.

  Ze zijn niet in staat een positieve bijdrage te leveren aan onze Westerse samenleving vanwege hun cultuur en religie en bovendien zijn ze voor het leven ‘getraumatiseerd’ en dus afhankelijk van een uitkering.

  Komen ze voor een Linkse rechter na het plegen van hun gruwelijke misdaden dan wordt er uitdrukkelijk rekening gehouden met hun jonge leeftijd, hun opgelopen trauma’s, hun cultuur en hun onbekendheid met onze Westerse normen en waarden waarbij b.v. eerwraak nog niet in de wet is opgenomen.

  Ze komen dus weg met een lichte straf en lopen na enkele jaren weer vrij rond op zoek naar een nieuwe prooi. Want dat is nu eenmaal de opdracht voor deze bezettingstroepen: het uitoefenen van terreur, intimidatie en het ontwrichten van onze Westerse samenleving.

  En het duo Merkel & Macron weigert hardnekkig passende maatregelen te nemen om aan deze structurele wantoestanden een einde te maken door b.v. al die vrij rond lopende potentiële terroristen, moordenaars en verkrachters te repatriëren naar het land van herkomst.

  En wie de moed heeft om een Geel Hesje aan te trekken en te protesteren tegen dit wanbeleid wordt wel in preventieve hechtenis genomen en zelfs met scherp beschoten.

  Dat is vragen om een burgeroorlog op de langere of kortere termijn.

  Like

 6. Neustad of neukstad het maakt niet uit! Maar die grieten zullen het nooit leren.
  Gezellig, omgaan met de vriendjes uit Boef’s entourage want dat mismaakte Nederlands klinkt toch zo hip.
  De stoere, rebelse chicka’s.

  Like

 7. Dat is heel bizar @Fenix en vreselijk voor de vrouwen die deze onrechtvaardige onderdrukking moeten ondergaan.

  Like

 8. En dan vinden regeringen het gek dat de rechtse partijen zetels winnen. De bevolking wordt het spuugzat dat deze gedrochten vrij rondlopen. Harder straffen moeten ze opgelegd krijgen.niemand mag een 16jarige zo behandelen. En, ouders waarschuw jouw mooie dochters tegen dit soort.

  Like

 9. Hoeveel meisjes en vrouwen moeten er nog sterven voordat die linksen eindelijk snappen dat dit barbarenvolk hier niet thuis hoort??

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s