Nieuw

Kijk: Russische televisie stelt de Joodse bankiersfamilie Rothschild bloot en begint haar burgers voor te lichten over hun globale macht

Rusland volgt het voorbeeld van Turkije en begint zijn burgers op de publieke televisie voor te lichten over de mondiale machtsstructuren van Rothschild, George Soros & co.

Een weekenduitzending die op 2 april op het Russisch kanaal 1 werd uitgezonden, rapporteerde over de geschiedenis van de familie Rothschild met nazi-propaganda-opnames en antisemitische karikaturen.

Het filmmateriaal, dat na de Amerikaanse bankier David Rockefeller werd getoond, werpt een licht op de steenrijke internationale bankiersfamilie de Rothschild.

Het gebruik van nazi-propaganda-opnames – zonder verder expliciet het nazi-regime te noemen – is ongebruikelijk in publieke uitzendingen in de Russische media. Het programma beschrijft de grote complottheorieën over de familie Rothschild en stelt dat het deel uitmaakt van een internationaal Joods complot om de controle over de wereld in handen te nemen.

MEMRI TV Clip heeft fragmenten van de oorspronkelijke boodschap in het Engels vertaald.

Bron:

Russisches Fernsehen stellt die Rothschild-Familie bloß und fängt an, seine Bürger über deren globale Macht aufzuklären

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Kijk: Russische televisie stelt de Joodse bankiersfamilie Rothschild bloot en begint haar burgers voor te lichten over hun globale macht

 1. Geweldig Poetin,zou ook een serie zijn voor Nederland en dat de VARA/KRO/NCRV/EO het verplicht moeten uitzenden😳😳😳😳😳😳

  Like

 2. Liever Poetin in m’n Tuin dan Rutte.

  Liked by 1 persoon

 3. Sloffeslipper // januari 14, 2019 om 19:53 // Het geeft wel aan door wie wij worden geregeerd en wat wij aan onze reguliere media hebben . . . .

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // januari 15, 2019 om 10:31 //

  https://www.rt.com/news/448818-israel-arming-rebels-admission/

  Israel financiert ISIS, ennwij financieren Israel? Wij financieren dus het terrorisme dat tegen ons gericht is zelf…..De wereld is gek.

  Like

 5. koddebeier // januari 15, 2019 om 11:49 //

  Goede zaak om hun door en door verrotte mentaliteit bloot te leggen !!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s