Nieuw

Kijk: Gele Hesjes schoppen de mainstream media over straat

Een groep Gele Hesjes-demonstranten laten hun woede de vrije loop op een Franse televisieploeg en hun lijfwachten. Ze schoppen en slaan hen over de straten van de stad Rouen.

Veel demonstranten hebben, op zijn minst gezegd, weinig sympathie voor de mainstream media-journalisten die de demonstraties verslaan. Het anti-media sentiment is in stroomversnelling onder de Gele hesjes, die de media beschuldigen van het produceren van bevooroordeelde of onjuiste berichtgeving van hun demonstraties.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Kijk: Gele Hesjes schoppen de mainstream media over straat

 1. Ze verdienen niet beter, vuile collaborateurs.

  Like

 2. Dit zijn GEEN “gele hesjes” maar het black blok.
  De “gele Hesjes” is inderdaad een groep van ontevreden burgers.
  Deze mensen demonstreren netjes en tonen hun spandoeken.
  Maar het extreem radicale linksche anti-ALLES Antifa-tuig, oftewel Black  Bloc (google maar) is verantwoordelijk voor de oproer, brandstichting, vernieling, mishandeling, openlijke geweldpleging, zwaar geweld tegen de politie enzovoort. Dit schorrie-morrie treedt op in heel Europa en wordt per dag betaald door George Soros. Ze zijn duidelijk te herkennen aan hun altijd zwarte kleding met petje, capuchon, gezichtsbedekking en ze hebben een rugzakje met proviand bij zich.
  Ze zijn getraind en treden georganiseerd op in groepsverband.
  Onlangs met de top in Hamburg hebben ze voor miljoenen schade aangericht en vele politiemensen verwond.
  Maar ja, dat is links geweld en daar mag niets over gezegd of geschreven worden.
  Ik ben toch niet de enige die dit ziet?

  https://www.thelocal.fr/20180502/who-are-the-paris-black-bloc-rioters-and-how-can-france-stop-them

  https://nl.sott.net/article/3971-George-Soros-betaalt-Anti-Trump-demonstratie-in-Den-Haag

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s