Nieuw

Kijk: Duitse journaliste erkent – “We heropvoeden, anders zouden mensen de regering omverwerpen”

"We heropvoeden, anders zouden mensen de regering omverwerpen"

De Duitse presentatrice Anja Reschke nam deel aan een Zwitsers televisieprogramma en verklaarde dat zij als journaliste en programmaleidster de taak heeft de kijkers “op te voeden” in wat goed en fout is. Dit is een opdracht die na de oorlog in 1945 door de geallieerden werd gegeven, zodat burgers goede democraten werden. Men loopt anders, volgens haar, het risico dat burgers de regering omverwerpen.

Het is duidelijk dat de mainstream media zichzelf beschouwen als educatief verantwoordelijk voor het opvoeden in “normen en waarden”. Terwijl ze zeggen dat ze “onafhankelijk” zijn, zijn ze de hoeders van het establishment.

Dit bewijst des te meer dat de rol van de vrije media essentieel en noodzakelijk is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Kijk: Duitse journaliste erkent – “We heropvoeden, anders zouden mensen de regering omverwerpen”

  1. Duchesne // januari 15, 2019 om 00:11 //

    Heropvoeding vind ook plaats op straat, mij is ter ore gekomen dat moslims Nederlandse vrouwen op straat aanspreken op hun haardracht en ze op straffe van geweld dwingen deze ter plekke aan te passen…..aangestuurd vanuit een moskee in Eindhoven.

    Liked by 2 people

  2. Alle Gij zult dit en Gij zult dat zijdens de overheid is bedoeld als voortdurende training van de schapen tot blinde gehoorzaamheid.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Kijk: Duitse journaliste erkent – “We heropvoeden, anders zouden mensen de regering omverwerpen” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s