Nieuw

Ik vermoord je en daarna eet ik je lijk op – vertelde gedeporteerde imam gevangenisbewakers

De Tunesische radicale imam Mahmoud Jebali, die op de  nominatie staat om uitgezet te worden nadat hij als illegale immigrant naar Italië kwam, dreigde gevangenispersoneel te vermoorden.

De 31-jarige imam kwam illegaal via de haven van Lampedusa naar Italië en was bekend bij de politie voor het plegen van verschillende gewelddadige misdaden in het verleden. De Italiaanse autoriteiten hebben hem aanvankelijk gevangen gezet op grond van een veroordeling wegens roofoverval, maar konden hem deze week uiteindelijk uitzetten naar Tunesië, zo meldt Il Giornale.

In een gevangenis in Padua zou de Tunesiër een leider zijn geworden onder de radicale moslims, zei een functionaris van de centrale onderzoekseenheid van de penitentiaire politie (NIC): “Hij had nog nooit een rustige houding gehad, hij was controversieel en arrogant tegenover de agenten, hij was begonnen zijn religieuze praktijk zo te intensiveren dat hij een charismatische leider werd voor andere moslimgevangenen”.

“De vrijdagse gebedsceremonie werd in zijn cel gehouden en hij was gekleed in de typische tuniek van een imam,” voegden ze eraan toe.

De officier legde ook uit dat Jebali dreigementen had geuit aan het adres van de gevangenisbeambten en zei: “Vroeg of laat zullen jullie allemaal sterven, wij zullen in jullie huizen binnengaan en jullie doden en jullie lijken opeten”.

“We begonnen hem in de gaten te houden nadat hij een officier had bedreigd”, zei de NIC-officier en merkte op dat de Tunesiër ook een video op Facebook had geliked over de dood van christenen. Na het onderzoek tegen de 31-jarige, stelden ze vast dat hij een terroristische dreiging kon vormen en ze hem konden deporteren.

Jebadi sluit zich aan bij een lange lijst van gedeporteerde radicale islamisten die uit Italië zijn gedeporteerd onder leiding van minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, die in 2018 het record heeft gevestigd voor de meest gedeporteerde radicalen uit een lidstaat van de Europese Unie, waarbij het land ongeveer tien radicalen per maand deporteert.

Bron:

‘I Will Kill You and Eat Your Corpses’: Deported Radical Imam Told Prison Guards

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1137 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Ik vermoord je en daarna eet ik je lijk op – vertelde gedeporteerde imam gevangenisbewakers

 1. Krijgt ie een keer iets fatsoenlijks te eten….. 😉

  Like

 2. Jack vanderVeen // januari 14, 2019 om 11:12 //

  Een crimineel als imam(of omgekeerd). We zijn er inmiddels aan gewend.

  Like

 3. Duchesne // januari 14, 2019 om 12:35 //

  ….zoiets raak je toch “kwijt” tussen cel en isoleer….

  Like

 4. opeten maar die bewakers zijn toch haram ??

  Like

 5. Doet me denken aan de filmpjes en plaatjes waarin de blanke in de kookpot zit en de negers met een bot door hun neustussenschot er ongeduldig omheen dansen tot ie gaar is. Afbeelden mag je het niet meer, sinds negers Afrikanen genoemd moeten worden en hun IQ niet lager is, maar “anders”, maar er is nog niet veel veranderd kennelijk.

  Like

 6. Ja die gasten houden wel van hart!

  https://www.liveleak.com/view?i=0c9_1368347673

  Hij krijgt uiteraard een groot podium van de BBC, waar hij de slachtoffer rol mag vervullen:

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s