Nieuw

Duitsland: Afghaan vermoordt 87-jarige gepensioneerde vrouw – de media zwijgen

De politie arresteerde in Erfurt de verdachte uit Afghanistan. De "asielzoeker" had eerder in Jena een gepensioneerde, 87, in koelen bloede vermoord.

Een afschuwelijke misdaad, maar waarschijnlijk alleen van “regionaal belang”: Na de ontdekking van de gewelddadige dood van een 87-jarige gepensioneerde vrouw in het stadsdeel Winzerla van Jena, werd op zondagavond een arrestatiebevel “voor doodslag” uitgevaardigd tegen een 23-jarige asielzoeker uit Afghanistan.

De gepensioneerde werd op vrijdag door haar dochter als vermist opgegeven. Daarna begon de zoektocht naar de vrouw. Haar appartement in Max-Steenbeck-Straße werd geopend en de kelder werd doorzocht. Daar werd het lichaam van weer een Merkel-slachtoffer van de illegale immigratie in de vroege ochtenduren van zaterdag gevonden. De Afghaan wordt ervan beschuldigd de 87-jarige te hebben vermoord en haar in de kelder van het huis te hebben gedeponeerd.

De lokale krant Jenear Nieuws bericht over “Stadtleben” [stadsleven]

Zoals de “Jenaer Nachrichten” (onder de kop “Stadtleben”) bericht, richtte zich al snel argwaan tegen de 23-jarige Afghaan, die in hetzelfde huis woonde. Na intensief onderzoek werd hij op zaterdag rond 14.00 uur door een speciale politiedienst in Erfurt voor een winkelcentrum gearresteerd. De autopsie van het stoffelijk overschot van de gepensioneerde vond plaats op zaterdag, wat resulteerde in de conclusie van een gewelddadige dood van de vrouw.

Sporen van de Afghaan op de plaats het delict veiliggesteld

De mainstream media buiten de regio Jena verbergen zich momenteel in stilte over de wrede moord op een Duitse gepensioneerde, alleen de BILD doet verslag – maar uiteraard politiek correct en feiten-neutraal:

“Twaalf uur na de afschuwelijke vondst klikken voor het winkelcentrum in Erfurtde de handboeien van een “verdachte van niet-Duitse afkomst”. Zoals BILD vernam, zouden de man, wiens afkomst en leeftijd nog niet door de politie zijn onthuld, en het slachtoffer elkaar gekend hebben. Zij woonden in hetzelfde flatgebouw aan de Max-Steenbeck-Strasse. Hoe de rechercheurs op het spoor van de verdachte zijn gekomen, wilde een politiewoordvoerder tot nu toe niet verklaren.

Politiewoordvoerder Patrick Martin tegen BILD: “Momenteel wordt op een afdeling bepaald hoe en op welke wijze de vrouw is overleden. Ook moet duidelijk worden gemaakt of en welke betrokkenheid de verdachte bij de misdaad heeft.”

In der Daad – dan ben je in de BILD [in het beeld]. Hoeveel lijken hebben de reguliere media nog “in de kast”?

Bron:

Jena: Afghane ermordet 87-jährige Rentnerin – Medien schweigen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitsland: Afghaan vermoordt 87-jarige gepensioneerde vrouw – de media zwijgen

 1. antiislamnu // januari 14, 2019 om 16:55 //

  Media die dit soort misdaden niet of half in het nieuws brengen totaal negeren koop dat soort kranten niet luistert of kijk niet naar zenders die links georiënteerd zijn .

  Like

 2. Zo ging het toch ook bij Marianne Vaatstra? De dader werd toen ’s nachts zelfs het land uitgesmokkeld, gelukkig hebben ze een zondebok gevonden om het volk tevreden te stellen want dat is toch altijd beter dan een afschuwelijke moord als dat onopgelost de geschiedenis in te laten gaan!

  Like

 3. Raveltje // januari 14, 2019 om 21:18 //

  Het is alles behalve veilig op geworden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s