Nieuw

Consequent en vastberaden: Vier inbrekers neergeschoten

Een man in de Verenigde Staten heeft bewezen hoe effectief een zelfverdedigingswapen is. Hij schoot zonder verdere omhaal vier inbrekers neer.

Vier criminelen kwamen vorige week tijdens een inbraak onder vuur te liggen van een wapenbezitter in Yuma, Arizona. De bewoner van het huis werd wakker en ontdekte de vier indringers die op 3 januari om ongeveer 01:00 uur ’s morgens in zijn huis wilden inbreken. De bewoner schoot op de inbrekers in “verschillende” salvo’s, schrijft de Amerikaanse media.

Het sheriff-bureau van de Yuma County zei dat de eigenaar van het huis was gewekt door het geluid van de indringers. “Ze kwamen het appartement binnen toen een bewoner meerdere salvo’s afvuurden, waarbij hij alle vier personen getroffen heeft”, aldus de sheriff.

Volgens een ooggetuige had de huiseigenaar de indringers gewaarschuwd dat hij thuis was door de lichten binnen en buiten het gebouw aan te zetten. De indringers negeerden de waarschuwing, drongen door de achterdeur en sloegen het raam ernaast stuk.

De vier verdachten werden geïdentificeerd als Jessica Aynes, 28; Edith Guerrero, 36; Jaden James, 18; en Leonardo Gonzalez, 27. Aynes werd kort na het schieten dood verklaard. Guerrero en Gonzalez werden opgenomen in het ziekenhuis.

Bron:

Woman dead and three injured in home invasion

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Consequent en vastberaden: Vier inbrekers neergeschoten

 1. Arnold Schipper // januari 14, 2019 om 08:11 //

  Even een traantje weg pinken bij zulk goed nieuws, alle vier was beter geweest dan was de kans op herhaling nihil

  Like

 2. Jack vanderVeen // januari 14, 2019 om 11:02 //

  Win-win situatie voor iedereen en vooral de maatschappij in het algemeen.
  Er staat niet bij of er nog een geurtje of kleurtje aan de daders kleefden.
  Nu maar hopen dat nabestaanden niet bij de bewoner gaan claimen, want hun zonen waren zulke goede jongens die niemand, buiten hun strafblad, ooit iets hadden misdaan.

  Liked by 1 persoon

 3. jack, Jessica en Edith lijken me niet echt mannen namen, ach gewoon 4 ondeugende jongeren die een verzetje wilden, 1 van de dames is trouwens overleden

  Like

 4. Dat “verzetje” zoeken ze dan maar in een nabijgelegen bar en niet in iemand anders huis. Meer dan terecht dat deze mislukte inbreeksters voor hun flikkerin zijn geschoten. Wapenbezit met doel jezelf te verdedigen is een groot goed wat wij node missen.

  Liked by 1 persoon

 5. Risico van het vak.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s