Nieuw

Canada is van plan om meer dan 1.000.000 nieuwe immigranten te verwelkomen in de komende drie jaar

Trudeau en Hussein scr yt

Het aantal inwoners van Canada is 36,71 miljoen. De bevolking van de Verenigde Staten is 325,7 miljoen. Dit zou dus vergelijkbaar zijn met de Verenigde Staten die 8.700.000 immigranten binnenhalen, ongeveer de gehele bevolking van de staat Virginia. Als iemand denkt dat dit geen massale beroering zal veroorzaken, zijn ze terminaal naïef of ideologisch verblind. Onder deze immigranten zal een bepaald aantal islamitische jihadi’s zijn, maar Canadese functionarissen maken zich daar geen zorgen over. Zelfs het bespreken van een dergelijke mogelijkheid zou “islamofoob” zijn.

CNN, January 11, 2019:

Weet je nog dat je zei dat je naar Canada wilde verhuizen? Dit is een goed moment om te beginnen met het inpakken van uw koffers.

Het Canadese parlement heeft plannen aangekondigd om in de komende drie jaar meer dan een miljoen nieuwe permanente bewoners toe te voegen. Dat is bijna een procent van de bevolking van het land per jaar.
Canada verwelkomde in 2017 meer dan 286.000 permanente bewoners en projecten die dit jaar 350.000 konden bereiken.

En 360.000 in 2020.

En 370.000 in 2021.

Dat zijn veel immigranten, eh?

“Dankzij de nieuwkomers die we in de loop van onze geschiedenis hebben verwelkomd, heeft Canada zich ontwikkeld tot het sterke en levendige land waar we allemaal van genieten”, aldus Ahmed Hussen, Canada’s minister van Immigratie, Vluchtelingen en Burgerschap (IRCC).

Hussen, zelf een immigrant uit Somalië, zei dat de instroom de vergrijzing van de Canadese bevolking en het dalende geboortecijfer zal helpen compenseren terwijl de beroepsbevolking groeit……..

Bron:

Canada plans to welcome more than 1,000,000 new immigrants in the next three years

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Canada is van plan om meer dan 1.000.000 nieuwe immigranten te verwelkomen in de komende drie jaar

 1. De kop heeft het over 1 miljard immigranten. Ik vond het al zo veel.

  Like

 2. deze immigranten zullen hoofdzakelijk islamitische jihadi’s zijn, maar Canadese functionarissen maken zich daar geen zorgen over

  Like

 3. @Stef

  Ooops.

  Like

 4. Dus het is klaar met canada binnen een jaar of tien, net als overal eigenlijk.
  Eigenlijk is het niet te bevatten voor een normaal denkend mens.
  Beangstigend ook, wat staat ons echt te wachten….

  Like

 5. Daar zullen ze spijt van krijgen
  De meeste immigranten uit het MO of Afrika is laag-of niet opgeleid. Net zoals hier het geval is,zullen ze jarenlang in de bijstand zitten. Dus, ook daar zal dat op den duur effect hebben op de economie. De autochtone bevolking zal meer belast worden om de uitkeringen te bekostigen.

  Like

 6. Did Canada just become a Police State?!?!?! What you should know!!

  Like

 7. Wil je immigranten toelaten in je land die ook daadwerkelijk iets toevoegen mbt kennis en kunde, zul je streng moeten selecteren ‘aan de poort’.

  Tenzij die overheid en regering bestaat uit socialistische idioten.
  ‘Linksen’ namelijk selecteren ook maar dan uitsluitend op ‘zieligheid en afhankelijkheid’, op ‘afval en overschot’, oftewel, nieuwe ideologische aanhang.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Canada is van plan om meer dan 1.000.000.000 nieuwe immigranten te verwelkomen in de komende drie jaar | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s