Nieuw

Automatische wapens voor oproerpolitie in Frankrijk

Tijdens de demonstraties van gisteren in Parijs kwam de oproerpolitie gewapend met automatische wapens opduiken. Is het slechts een kwestie van tijd voordat we zien hoe de Franse politie het vuur opent op de eigen bevolking? Het Frankrijk van Macron ontaardt  steeds sneller.

Het was tijdens de demonstraties van zondag in Parijs dat de Franse oproerpolitie bij de Arc de Triomphe gewapend met de Heckler & Koch G36 optrad, een automatisch geweer dat door verschillende militaire eenheden over de hele wereld wordt gebruikt. Hun taak was het in de gaten houden van de Gele Hesjes die demonstreerden. Volgens informatie was het geen speciale eenheid binnen de politie, maar oproerpolitie die was uitgerust met de automatische vuurwapens.

– Hun taak was simpelweg om ons met dodelijke wapens te bedreigen, zei een demonstrant.

De voormalige Franse minister van Onderwijs Luc Ferry heeft al eerder opgeroepen om scherpe munitie op de demonstranten te gebruiken.

LEES MEER: Voormalige Franse minister over Gele Hesje: Scherpe munitie gebruiken en “schieten om te doden”

Gisteren is er filmmateriaal gepubliceerd waarop te zien is hoe Macron traangas-containers vanuit helikopters op demonstranten schiet.

Het valt nog te bezien hoe deze escalatie in de toekomst zal eindigen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7485 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Automatische wapens voor oproerpolitie in Frankrijk

 1. Macron assasin

  Like

 2. koddebeier // januari 15, 2019 om 11:47 //

  Wordt de (Franse) politie volksvijand no.1 ?????

  Like

 3. Macron holds debates. This is a hail mary attempt to buy time. It will fall!!!

  Emmanuel Macron the Rothschild Banker and the face of Globalist

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s