Nieuw

Asielzoeker valt zwangere vrouw in ziekenhuis aan – Ongeboren baby sterft

Tijdens een mesaanval op een zwangere vrouw in een ziekenhuis in Bad Kreuznach raakte het ongeboren kind zo zwaar gewond dat het korte tijd later stierf.

Zoals de politie en het Openbaar Ministerie in Mainz op zaterdag hebben medegedeeld, was de 25-jarige Poolse vrouw op vrijdagavond door messteken levensbedreigend gewond geraakt en moest zij een spoedoperatie ondergaan. Haar toestand is inmiddels stabiel.

De vermeende dader, volgens de politie een 25-jarige asielzoeker uit Afghanistan, had zich na een korte vlucht bij de politie op het politiebureau van Bad Kreuznach gemeld. Hij is nu in hechtenis.

De vrouw zou in eerste instantie een meningsverschil met de vermeende dader hebben gehad, daarna stak de man meerdere malen op zijn slachtoffer in. De politie en het Openbaar Ministerie verstrekten in eerste instantie geen verdere informatie over het misdrijf. Over de achtergrond is momenteel niets bekend.

De 25-jarige wordt onder andere beschuldigd van poging tot moord en gevaarlijk lichamelijk letsel.

Bron:

Attacke auf Schwangere in Krankenhaus – Ungeborenes stirbt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Asielzoeker valt zwangere vrouw in ziekenhuis aan – Ongeboren baby sterft

  1. Tuurlijk…ze willen niet dat Europese baby’s worden geboren…want zij moeten de meerderheid krijgen, zodat binnen 50 jaar de beschaafde mensen zijn uitgestorven… 😦

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s