Nieuw

Ukrainian President Poroshenko added $19.7mn to his fortune in 2018

Poroshenko - Rutte

The president of Ukraine Petro Poroshenko remains one of the richest men in the country and added UAH548.679mn ($19.7mn) to his fortune in 2018 from dividend payments from his businesses nominally held in trust by Rothschild Trust Schweiz AG, the president’s office reported at the end of 2018.

The head of state reported on a significant change in the property status in the unified state register of declarations of persons authorised to perform the functions of the state or local governance on January 1, 2019.

The report also contains information on Poroshenko’s obtaining dividends from PJSC Prime Asset Capital investment fund in the amount of UAH24.217mn.

The receipt from Rothschild Trust Schweiz AG of the previous tranche of dividends in the amount of UAH556.742mn, which Poroshenko declared on December 26, 2018, is also recorded in the register.

However, the declaration almost certainly understates Poroshenko’s income from his businesses.

BNE >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9792 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Ukrainian President Poroshenko added $19.7mn to his fortune in 2018

  1. Dat kon hij makkelijk doen. Onze naïeve Europese landen hebben gedoneerd. In plaats dat hij zijn eigen miljoenen gebruikt om te investeren houdt hij zijn hand op. En zo kan hij winst na winst opstrijken. Het is net de paus. Het Vaticaan is inmens rijk maar blijft om geld bedelen voor projecten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s