Nieuw

‘This Is How Mass Immigration DESTROYS Working Class’ – Tucker Carlson EXPLAINS Immigration Problem

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on ‘This Is How Mass Immigration DESTROYS Working Class’ – Tucker Carlson EXPLAINS Immigration Problem

 1. Scrutinizer // januari 13, 2019 om 23:02 //

  Het begon allemaal met de automatisering van de landbouw.
  In de goede oude tijd, amper enkele eeuwen geleden was er nagenoeg full employment omdat ca. 80% van de bevolking emplooi had in de landbouw, maar toen werden de technieken vebeterd waardoor de natie vandaag gevoeg kan worden met amper 2% mensen werkzaam in de landbouw. Daarom dat de werkloosheid de afgelopen tijd gestadig is opgelopen tot 80% want almaar meer landarbeiders werden overbodig en dat was end of story. Daarom dat we sindsdien ook enorm achteruit zijn gegaan qua BBP/capita.
  Rond 1700 waren we nog een welvarend land maar sinds die almaar verdere automatisering met 80% werkloosheid tot gevolg is ons BBP ook navenant gedaald. Drie eeuwen terug was West-Europa 5x zo rijk als vandaag.
  Het is eigenlijk een grote schande. Ik vind dat we alle machines per wet zouden moeten verbieden, zodat we t.g.v. hernieuwde inefficiency weer allemaal nodig zouden zijn op de akker waardoor we terug full employment hebben en zo rijk worden als in de gode oude tijd.

  (Disclaimer: voor iemand serieus denkt dat ik echt zo idioot ben als het doorsnee TV-anker: bovenstaande was ironisch bedoeld)

  Like

 2. Jij spuugt op het plebs.

  Dat weten we inmiddels wel.

  Like

 3. Scrutinizer // januari 15, 2019 om 02:44 //

  Ik noem niemand plebs.
  Uw woordkeus om een groep mensen aan te duiden spreekt evenwel boekdelen.
  Dat je niet inhoudelijk reageerde eveneens.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s