Nieuw

The greatest story never told…

by Zeepertje:

Sinds het midden van de 20e eeuw heeft de wereld slechts één kant van een ongelooflijk verhaal gehoord. Het verhaal van een jongen uit een gewoon gezin wiens ambitie het was om kunstenaar te worden, maar in plaats daarvan een zwerver werd.

Zijn bestemming was echter niet om af te dwalen in de wachtende vergetelheid, maar om op te staan ​​tot de grootste hoogten van macht, om uiteindelijk een van de meest invloedrijke mannen te worden die ooit heeft geleefd.

Nu is hier voor het eerst een gedocumenteerd verslag van een verhaal waarvan velen geloven dat het ‘t

Het grootste verhaal dat NOOIT is verteld!” is.

Leer het onvertelde verhaal over de meest beschimpte man in de geschiedenis. Adolf Hitler, The Greatest Story Never Told is een 6-uurs documentaire van TruthWillOut Films.

Deze baanbrekende documentaire beschrijft de opkomst van Duitsland van de nederlaag in de Eerste Wereldoorlog, tot communistische pogingen om Duitsland over te nemen; hyperinflatie tijdens de Weimar Republiek, wijdverbreide werkloosheid en ellende, en Adolf Hitler’s machtsstijging.

Het onthult ook een persoonlijke kant van Adolf Hitler: wie hij was, zijn familieachtergrond, zijn kunst en strijd in Wenen en wat hem motiveerde om aan de macht te komen.

Er is zoveel verborgen geschiedenis om te vertellen; FDR Pearl Harbor-samenzwering, Sovjet-brutaliteit, verraad en misleiding aan alle kanten. Weten we echt de ware kosten van oorlog? Beschikken we echt over alle feiten?

Bekijk deze serie en ontdek de echte grondoorzaken van de Tweede Wereldoorlog. Doe je eigen onderzoek en beslis wat je wilt geloven. Denk anders.

👉Missing link? Corrupted playing formats? Search lists or keywords for Alternative playing parts, CENSORSHIP wants us to be silent! CHECK these buttons👇


 

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 800 ALWAYS up-to-date links…

And some additional “good stuff”

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1537 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

13 Comments on The greatest story never told…

 1. Arnold Schipper // januari 13, 2019 om 09:57 //

  Hier word je blij en veel wijzer van, hiervoor mijn dank

  Liked by 1 persoon

 2. Helemaal mee eens. Er liepen in die oorlog grotere etterbakken rond. Churchill onder andere. Die had sinds de eerste wereldoorlog al meer doden op zijn geweten. Alleen worden de Engelsen dom gehouden of ze willen het niet zien. Want tenslotte had hij Engeland gered. Helaas is de waarheid anders. Hij heeft gewoon geluk gehad. Maar zoals we weten herhaald de geschiedenis zichzelf.

  Liked by 1 persoon

 3. Gladiator // januari 13, 2019 om 12:22 //

  Tja, deze docu hierboven is naar mijn idee de op een na beste ooit gemaakt en met zekerheid een MUST SEE.

  Hierin worden net als in de 10 delige docuserie “Europa_The last Battle” welke bij mij toch echt
  met stip op nr 1 blijft staan, vele onwaarheden recht gezet en geeft een beeld hoe de zaken echt op tafel lagen.
  En dat Hitler een pion was van de Rothschild maffia mag dan wel worden uitgekotst door velen echter keihard bewijs hiervoor blijft voor mij in elk geval achterwege!!

  Ben er nog steeds op aan het wachten.
  WOII is een door de chazaarse maffia, welke de Bankiers vormen en alle topposities in de hele wereld bezetten, geregelde happening ,met als enige doel Duitsland te vernietigen omdat dit tuig bang was dat het te dikke vriendjes zou worden met Rusland.

  En het vieze spelletje van dat Rothschildgeboefte welk een land “weggaf” dat niet van hun was aan Gods volk, the choosen ones, waarvan het OOK NIET WAS is ook een van de speerpunten van WOII geweest.
  Het ECHTE Joodse volk wil ik (alhoewel ik dit niet echt zeker weet maar ze daardoor wel het voordeel van de twijfel verdienen) hierbij buiten beschouwing laten daar er meer dan voldoende bewijs dat ook zelf zij, dus het Joodse volk, door hun eigen RAS de door en het verderf ingejaagd zijn.
  Dit is met grote zekerheid géén act of God, dit is met zeer grote zekerheid een act of the Antichrist! En dat mensen is IsraHel voor mij.
  Dat vuile stinkzwijn Netanjahu zou ik dan ook heel graag eens een “onderonsje” mee hebben, maar dan wel zonder 150 constante Mossadagenten om hem heen, want anders was hij met zekerheid al op de deur aan het kloppen geweest van zijn “God” en dus de Antichrist!
  Hoe duidelijk wil men het nog hebben, het ligt er namelijk triljoen, triljard, biljoen, biljard kilometer dik op.
  En nu………nu…..tja, heel simpel, wij worden uitgeroeid, uigewist, ausradiert, afgemaakt, opgebrand middels DEW (direct energy weapons) zie branden Californië, vergiftigd middels CHEMTRAILS (welke natuurlijk ook niet waar zijn), vergiftigd middels vaccins, voedingsmiddelen, tandpasta met FLUOR (=een vd zwaarste vergiffen in de wereld) enz enz enz enz .
  En owee als je ook maar iets over dat vuile boeven/schurkenstaatje zegt, dan ben je antisemiet, nazi, racist enz enz…..YEP, idd, dat ben ik, en ik zeg wat ik denk en ik doe wat ik zeg, begrepen, Capiche

  Zij, dat IsraHellische Tuig zegt namelijk ook wat ze willen…..LUISTER ZELF MAAR!!

  Zo mensen, en deze uitspraken moeten wij of onze poppenkastspelers een voor een microfoon of op Tell Lie Vision zeggen,,,,,,,
  Dit volk permitteert zich alles, mag alles en doet wat het wil en kan moorden omdat ze er al eens af en toe gewoon zin in hebben en WIJ STAAN ERBIJ EN KIJKEN ERNAAR en durven er al helemaal niets van te zeggen want antisemiet, racist of nazi en yes, dat zijn de door hun uitgevonden termen cq kaarten om ons MONDDOOD TE MAKEN.

  Zou hier nog wel een uitspraak willen doen…….maar ik wil me absoluut niet scharen achter zoiets smerigs en laag bij de grond maar zou er iets gebeuren dan verzeker ik ze dat ik geen medelijden heb, helemaal niet, en ik hoop dat Iran, Syrië of liever nog mijn grote vriend Putin ze het liefst vannacht nog AUSRADIERT want ze hebben volgens een ander hier vermeld TOPIC vannacht weer bommen gedropt op en in een land waar ze niets maar dan ook helemaal niets te zoeken hebben, vuil tuig!!!! Capiche!!

  Gladiator Avé

  Liked by 1 persoon

 4. de joden hebben zelfs IS getraind en van wapens voorzien ,hebben ook die smeerlappen van de witte helmen gered uit Syrie zie of weet ik dat alleen .doe me niet lachen waarom staat men nog altijd achter Israel de grootste bandieten van de wereld + hun joodse banken en media.waar zit onze pers en media of hangen ze er ook van af.Ik denk dat alleen Rusland ons nog kan redden .

  Like

 5. alwine kerkhof // januari 13, 2019 om 13:43 //

  Woon in Duitsland, mag het niet zien, staat er.

  Liked by 1 persoon

 6. Gladiator // januari 13, 2019 om 15:19 //

  @alwine kerkhof,

  Hier staat deze YT video gewoon in het scherm en is op te starten.

  Kunt vhet evt proberen door naar YT te gaan door op dit filmpje te drukken, en dan indien op Jew Tube gaat u boven in de balk staan bij https dus en gaat achter de punt staan van www!
  Vervolgens wist u alles wat VOOR youtube……….staat, dus ook het puntje achter www en vervangt dit door gv.
  Er komt vdan te staan gvyoutube.com………….enz!!!
  Vervolgens op enter drukken en u wordt naar een GET VIDEO scherm geleid waar een balkje aan het lopen is. Indien dit stopt zullen er een paar groene balkje komen welke aan te klikken zijn en die deze video downloaden.
  Waarom mag u deze video niet zien in Duitsland, dat zou eenieder zich eens moeten afvragen…

  Ik hoop u komt eruit!!
  Gladiator
  tip, druk op het onderste groene balkje om te downloaden en niet de beste kwaliteit. Het gaat namelijk uitdrukkelijk om de gesproken tekst!@

  JEW TUBE = walgelijk

  Liked by 1 persoon

 7. Een back-up van de volledige documentaire op bitchute:
  https://www.bitchute.com/channel/dinghal/

  En de volledige soundtrack is hier te downloaden:
  https://dinghal.com/muziek/the-greatest-bootleg-never-sold/

  Liked by 1 persoon

 8. Beste Lord of hosts, mijn russisch is niet meer wat het geweest is. Welke informatie bevat de door u bijgevoegde video?

  Like

 9. Lord of Hosts // januari 13, 2019 om 21:03 //

  Ah themis, Natuurlijk…
  Bloedige zondag Vond plaats in St. Petersburg op 22 januari 1905. Het waren de arbeiders, in een ongevaarlijke stoet met een petitie voor de tsaar.
  Feestelijk geklede mensen, kun je zien op het filmpje, liepen naar het Winterpaleis en geloofden vroom in de gerechtigheid en de vreedzame uitkomst (petitie). Ze droegen in hun handen iconen en portretten van de koning.
  Maar die vreedzame uitkomst liep wel even anders….
  Het leger had instructies gekregen om de stoet neer te sabelen en er mocht met scherp geschoten worden op de ongewapende arbeiders.
  De voorste arbeiders zagen wat hun te wachten stond en probeerden de processie te stoppen, maar vielen tussen de troepen, de revolutionairen en de achterop komende rijen van de demonstranten die zich nog niet hadden gerealiseerd wat er gebeurde. Soldaten op paarden joegen door de arbeiders en verpletterde de gevallenen.
  Wat de gevolgen waren voor de bourgeoisie voor hun minachting voor de arbeiders is de ware geschiedenis.

  Like

 10. Felix van Bergen // januari 14, 2019 om 07:56 //

  Een recept om Redpilled te worden! Zeer boeiend en een eyeopener. Er zitten weliswaar soms teveel nuances in of info zonder bron maar al zou 70% kloppen (en dat is zo weet ik na 25 jaar studie) dan is het nog zéer de moeite waard! Het is een revolutionaire serie die niet voor niets steeds gewist wordt door de overwegend Joodse monopolisten (FB, Youtube, vrijwel alle kranten etc.). Must see in ieder geval.

  Liked by 1 persoon

 11. John Peters // januari 14, 2019 om 14:22 //

  Twee keer bekeken afgelopen jaren. Absolute must see.
  Bronvemeldingen aan het einde van de serie.
  Waar ik nog het meest van walgde was de doctrine die wij massaal ondergaan zijn.
  Zonder het als kind zelf te beseffen werden we al ontdaan van onze identiteit, en dit met een reden.
  Ik voelde vooral hoogverraad na de 1e keer kijken.

  Liked by 1 persoon

 12. The Nazi Templars

  Like

 13. men heeft toch wat met joetoeb he. Ik vindt het beetje vreemd dat je daar zo maar alles aan “waarheden” kunt bekijken. censuur, verbanning overal wat met klokkenluiden heeft te doen, en op TY zou je dan vrijelijk je kunnen bekostigen van dat soort informatie. Ik heb twijfels.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s