Nieuw

“Politieagent” met ‘donkere huid’ verkracht Oostenrijks meisje bij treinstation

Pixabay

Een dader met ‘donkere huid’ zou naar verluidt bij het Linzer treinstation een 18-jarig meisje, die per trein was aangekomen, in zijn auto hebben gelokt en haar hebben verkracht. De studente uit het district Eferding in Opper-Oostenrijk informeerde na de daad haar moeder. De politie is met volle kracht in onderzoek.

De misdaad zou op donderdag om 8.00 uur ’s ochtends hebben plaatsgevonden, d.w.z. tijdens het spitsuur op het station. Bijzonder schrijnend: de dader moet zich als politieagent hebben voorgedaan.

“Politieagent” in burger lokte slachtoffer in witte mini

Volgens de eerste bevindingen zou de 18-jarige uit de trein gekomen zijn en wilde met de bus verder reizen. Op het station sprak een 30-jarige man met een donkere huid haar in het Duits aan en toonde haar zijn paspoort: “Er was een incident met drugs in de trein. Ik moet je controleren op verdovende middelen”, zou de lange en gespierde “burgerpolitieagent” gezegd hebben en haar in een witte mini met een zwart dak voor het station hebben meegelokt.

Uit angst zou het meisje geen weerstand hebben geboden

Volgens de ‘Wochenblick’ reed hij vervolgens met de 18-jarige in een onzichtbare hoek van het stationsterrein. “Zodat niet iedereen het onderzoek meemaakt”, zou hij tegen zijn slachtoffer gezegd hebben. Toen viel de man het jonge meisje aan en verkrachtte haar koelbloedig. De 18-jarige verzet zich niet.

Witte trui, jeans, zeer in het oog springende tatoeage

De zedendelinquent, gekleed in een witte trui en een spijkerbroek en getatoeëerd op de vingers van zijn rechterhand, zou zijn slachtoffer dan uit de auto hebben gegooid. Rechercheurs controleren alle informatie, gaan ervan uit dat ze correct zijn en hopen op beelden van de camerabewaking.

Niet de eerste verkrachting op klaarlichte dag

Het is verre van de eerste ernstige  verkrachting op het centraal station van Linz. Slechts enkele maanden geleden had een Afghaanse asielzoeker op klaarlichte dag een 18-jarige in een donkere hoek gedwongen en haar verkracht. Een verdachte medeplichtige en landgenoot, ook asielzoeker, zou ook aanwezig zijn geweest.

Bron:

Dunkelhäutiger „Polizist“ vergewaltigte Mädchen (18) beim Linzer Bahnhof

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s