Nieuw

Party-orgieën op kosten van de belastingbetaler: “vluchtelingen” verkwisten sociale bijstand aan buitensporige plezierreizen

© AnonymousNews

Het klinkt als een slechte grap, maar het is de waarheid. Steeds meer zogeheten “vluchtelingen” uit Eritrea zijn op vakantie in hun thuisland. En daar is het waar ze aan de rol gaan. In de duurste clubs van het land gaan de zogenaamde asielzoekers compleet los. Met het geld van de belastingbetalers uit hun Europese gastlanden.

Wie vandaag de dag pretendeert een land te ontvluchten omdat hij daar zou worden bedreigd door vervolging en voor zijn leven en ledematen zou moeten vrezen, die reist ondanks alles steeds vaker naar dit land. Het bekendste voorbeeld is Eritrea. Talrijke mensen zijn de afgelopen jaren uit het Afrikaanse land “gevlucht” en hebben in Europese landen asiel aangevraagd.

Het kleine Zwitserland wordt in het bijzonder door deze Afrikanen verrijkt. Het hoogste percentage “vluchtelingen” onder de Zwitsers komt uit Eritrea. Maar voor steeds meer Eritreeërs wordt het dagelijks leven in Europa op de lange termijn te saai. Om weer stoom af te blazen, klimmen tienduizenden negers uit de sociale hangmat en stappen in het volgende vliegtuig naar Asmara.

In de hoofdstad van Eritrea gaan de “vluchtelingen” onmiddellijk naar de feestelijke hotspots en laten het losbarsten Geen spoor van vervolging en bedreiging voor leven en ledematen. In luxe clubs verbrassen de “asielzoekers” dan hun in Europa bij elkaar gelogen sociale bijstand. In de beruchte club “Aiba”, bijvoorbeeld, is de toegangsprijs alleen al 100 Nakfa, wat overeenkomt met een Eritrees weekloon. De verwende asieleisers die zich in Europa hebben gevestigd, kunnen hier alleen maar smadelijk om lachen. 100 Nakfa is minder dan 6 euro. Een “maandsalaris” van de sociale bijstand is daarom voldoende voor een paar toegangen tot het wilde nachtleven.

De meeste Eritreeërs die thuisvakanties met feesten, seks en drugs fuiven komen uit Zweden, Zwitserland en Duitsland. Ze brengen vaak weken en maanden door in de hoofdstad voordat ze “terugvluchten” naar hun gastland. De “Aiba” is een must voor de meeste feestgangers. Men laat zien wat men heeft en verbrast het geld dat de goede mensen in Lalaland ter beschikking hebben gesteld.

Een Eritreeër die ooit naar Zwitserland was “gevlucht”, gaf in een interview met de Neue Züricher Zeitung toe: “Het beeld van Eritrea is verkeerd”. De onderzoekscommissie van de VN-Mensenrechtenraad zou de situatie opzettelijk verkeerd voorstellen, beschuldigde hij. En er lijkt enige waarheid aan deze beschuldiging ten grondslag te liggen. Waarom zouden anders tienduizenden vermeende “vluchtelingen” elk jaar terugreizen naar Eritrea om een paar hete weken door te brengen met feesten, seks en drugs?

Trouwens, zo geef je indirect een impuls aan de economie in de feestelijke hotspots in Asmara. Het is verbazingwekkend hoeveel Duits belastinggeld alleen al via dergelijke kanalen naar het buitenland vloeit. Illegale asielzoekers die vakantiereizen maken naar het land waaruit zij zouden zijn gevlucht. Waar gaat dit alles toe leiden?

Bron:

Party-Orgien auf Steuerzahlerkosten: „Flüchtlinge“ verprassen Sozialhilfe für exzessive Lustreisen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Party-orgieën op kosten van de belastingbetaler: “vluchtelingen” verkwisten sociale bijstand aan buitensporige plezierreizen

 1. Deporteren

  Like

 2. Hallo ik werk met vluchtelingen, lieve en goede mensen allemaal heimwee naar hun vaderland en familie. Zijn dankbaar net Nederland hun opvangt zijn blij met taallessen en duo geld voor studie. School is voor hun moeilijk doen over algemeen hun best. Gelukkig krijgen ze een basisinkomen om te kunnen leven. Willen als de oorlog voorbij is in hun vaderland meteen terug om hun dierbare vaderland weer op te bouwen. Er is toch niets mis om vluchtelingen tijdelijk op te vangen, wij hebben. Genoeg van alles voedsel huis eten. Er zijn natuurlijk vluchtelingen maar ook Nederlanders die er een potje en misbruik van maken. Laat ze lekker een keer per jaar feesten, om dat te kunnen doen moeten ze ook sparen van hun uitkering. Pas overheidsbeleid aan vluchtelingen zijn welkom voor tijdelijk opvang totdat hun situatie in hun vaderland veilig is. Je vraagt er niet voor waar je wordt geboren. Eritrees Syriërs Somaliërs zijn lieve mensen en ook ander hun bevinden zich rotte appels .
  Bedankt voor het lezen Gr Manon

  Like

 3. met zo een volkverraders als Manon gaat het westen recht de afgrond in

  Like

 4. als ze er feest kunnen vieren is het lijkt mij veilig, als ze kunnen reizen is de uitkering kennelijk te hoog, anderen hier geboren kunnen niet eens een dagje naar een pretpark met uitkering
  blijf ze maar steunen hoor, heeft u de verhalen niet gelezen van vrijwilligers die zijn doodgestoken, maar u gebeurt dat niet dat dachten die mensen dus ook

  Like

 5. Jorita van Es // januari 13, 2019 om 16:23 //

  Lusthof Eritrea

  Like

 6. Joan van Casteren // januari 14, 2019 om 05:39 //

  Als je mensen geld geeft om niets te doen…duurt het niet lang..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s