Nieuw

Orban: islam en open grenzen zullen de EU verdelen in ‘twee beschavingen’

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft gezegd dat het beleid van de “liberale” krachten in de Europese Unie het blok zal verdelen in een steeds islamitischer westen en een traditioneel Europees-Christelijk oosten.

In zijn eerste toespraak tot de media van 2019 in Boedapest op donderdag zei premier Orbán dat het doel van zijn land is om ervoor te zorgen dat de anti-massamigratiekrachten “een meerderheid worden in elk constitutioneel systeem van de EU” in de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei, om het “progressieve” opengrenzenbeleid te bestrijden dat de huidige richting van het blok bepaalt.

“Het liberale denken in Europa is de belangrijkste vijand van de vrijheid. De liberalen zijn vandaag de dag de vijanden van de vrijheid in Europa”, legt de heer Orbán uit.

“In plaats van één enkele beschaving zullen er in Europa twee beschavingen zijn. Er zal een gemengde beschaving zijn, die haar toekomst bouwt op een gemengde islamitische en christelijke coëxistentie.

“Maar wij in Midden-Europa zeggen nog steeds dat Europa een christelijke beschaving is en dat Europa aan de Europeanen toebehoort.

“Ook in de komende 15-20 jaar zal migratie de belangrijkste kwestie van het lot op het continent en, binnen dat continent, Hongarije zijn”, voegde hij eraan toe.

De Hongaarse leider, die in april 2018 zijn derde opeenvolgende ambtstermijn met een parlementaire supermeerderheid won na een campagne voor het beveiligen van de grenzen en het ondersteunen van gezinnen, maakte de opmerkingen terwijl het blok zich voorbereidt op de verkiezingen voor het Europees Parlement, waarvan de samenstelling invloed zou kunnen hebben op de Europese Commissie en andere instellingen.

De conservatieve hoop is dat een coalitie van rechtse en populistische partijen bij de verkiezingen in mei grote vooruitgang zal boeken en de richting van het globalistische Europese project zal afwenden van open grenzen en het zogenaamde progressivisme.

archieffoto

Premier Orbán verwelkomde ook de samenwerking tussen de rechts-populistische Italiaanse vice-premier Matteo Salvini en de Poolse conservatieve regering van de Partij voor Recht en Rechtvaardigheid (PiS), aldus donderdag: “De as Warschau-Rome is een grote ontwikkeling, er zijn grote verwachtingen aan verbonden.

Op woensdag kwamen de Italiaanse en Poolse leiders bijeen om een “nieuwe Europese lente” te bespreken om de “Frans-Duitse as” te bestrijden.

Orbán had al een ontmoeting gehad met Matteo Salvini om hun eigen samenwerking in de zomer te bespreken, waarbij ze overeenkwamen om een populistisch front te vormen tegen de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron en hun visie op een Verenigde Staten van Europa uit te dagen.

Bron:

Orban: Islam and Open Borders Will Divide EU into ‘Two Civilisations’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (574 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

6 Comments on Orban: islam en open grenzen zullen de EU verdelen in ‘twee beschavingen’

 1. Scrutinizer // januari 13, 2019 om 15:34 //

  2 beschavingen? Wat is ie diplomatiek …

  Like

 2. De Oostbloklanden zijn 1 beschaving en West Europa worden bananen republiek landen
  Waar ik in de toekomst bang voor ben dat een opvolger van hem het roer omgooit en ook daar de islam de boel overneemt

  Like

 3. Scrutinizer // januari 13, 2019 om 20:30 //

  Yvonne,
  Ik denk dat de Oostbloklanden uiteindelijk zullen zien hoe onbetrouwbaar het westen is EN zullen inzien dar het huidige Rusland niet meer de boze USSR is en daarom lijkt toenadering tot Rusland me waarschijnlijk, al waarna zij samen een zeer sterk blok vormen waar West Europa niet tegen opkan, mogelijk zelfs niet met US steun.
  Nou goed, de toekomst zal het moeten uitwijzen…

  Like

 4. Orban bedoelt, 1 Christelijke Europese beschaving (Oost Europa) en 1 grote Soennitische Jungle (West Europa), maar dan wel 1 met kernwapens!

  Like

 5. Orban heeft gelijk, wij, het westen krijgen te maken met een giga klap terug de middeleeuwen in en met de daarbij behorende wetten.
  De islam heeft ELK land wat zij hebben veroverd kapot gemaakt, leeggevreten en mensen als slaven gebruikt.Ook hier zal dat gebeuren, Donner zei jaren terug al dat als de moslims de meerderheid krijgen en ze democratie gekozen zijn in de regering wij de Sharia zullen moeten accepteren!
  Hij wordt uitgelachen, maar zie nu, we hebben al een islamitische partij en burgemeesters en raadsleden in alle grote steden.
  Rotterdam en de hoofdstad en kleinere steden hebben een meerderheid aan moslims.
  Dus over tien jaar is het gedaan met vrijheid voor vrouwen en homo,s terug in de kast. Honden onrein verklaart.
  Dan kies ik toch voor een Orban!!

  Like

 6. Marcelina // januari 23, 2019 om 17:39 //

  Orban, in tegenstelling wat zijn linksliberale vijanden beweren, is een geweldige en oersterke leider. Hij heeft zijn hart op de juiste plaats, hij heeft toekomstvisie, waar menige linksliberare leiders jarours op zouden kunnen zijn. Hij is al de 3e keer opeenvolgend en met een ruime meerderheid als staatshoofd gekozen. Het land dat al op de beademingsapparaat lag (nog erger dan destijds Griekenland) in 8 jaar tijd met door de kommunisten achtergelaten miljardenschulden, niet alleen gered van de wiese dood, maar samen met zijn partij heeft hij Hongarije weer tot leven en bloei gebracht. De investeerders staan in de rij om in het land hun bedrijf te vestigen. Terwijl in de westerse landen wordt je uitgzuigd en straatarm gemaakt, hij geeft financiële hulp aan gezinnen, die één of meer kinderen willen als gratis ondrsteuning om een eigen huis te kunnen kopen…
  En terwijl in de meeste westerse landen de econoische groei niet vooruit te branden is, zij haalden afgelopen jaar geloof tussen de 4 en de 5%. Zij staan al op het punt om nettobetalen aan de Eu te worden, maar in plaats van het land te omarmen, zij de duistere krachten in Brussen continu bezig om hem neer te halen en te vernederen, omdat hij van zijn land geen migratieland wilt maken. Met de Soros vriend die eigenlijk met de skepter zwaait in Brussel, willen ze net als in Macedonie, kost wat het kost de linksliberalen aan de macht helpen om tenslotte de weg vrij te maken voor de automatische verdeling van de aanwezige en de nog te komen migranten. Dat deze vroegere komunisten nooit in staat waren om iets te presteren en binnen een mum van tijd zouden ze de tot nu toe opgebouwde welvaart met twee handen afbreken, is in Brussel niet van belang. Zij hebben nu éénmaal, tegen de will van de europese bevolking gekozen voor de migranten om uiteindelijk het grootkapitaal te dienen en met de oprichting van een federale Europa de macht voor altijd naar zich toe te trekken.

  En wat betreft.de vriendschap met Rusland, ik kan hem alleen maar gelijk geven. Als je continu van links en van rechts alleen maar geschopt wordt, moet je letterlijk een HOND zijn om telkens weer je mishandelaar proberen te plezieren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s