Nieuw

Kijk: zuster schreeuwt wanhopig als haar broer kapot wordt gesneden in ‘machete’-aanval’

Liverpool wordt steeds diverser.

Daily Mail:

Een vrouw schreeuwde van angst toen haar broer venijnig werd aangevallen door een gewapende bende en herhaaldelijk met een mes werd gesneden.

Gruwelijke beelden laten zien dat het slachtoffer met het lemmet wordt gesneden en dat het scheuren in zijn spijkerbroek, jas en hemd veroorzaakt.

Het slachtoffer kreeg steekwonden aan zijn been en rug, terwijl zijn zus ook in haar arm werd gesneden toen een van de bendeleden uithaalde naar haar terwijl zij op de vlucht was.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1137 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Kijk: zuster schreeuwt wanhopig als haar broer kapot wordt gesneden in ‘machete’-aanval’

 1. Arminius // januari 13, 2019 om 12:07 //

  Scherp mesje!

  Like

 2. trebor2110 // januari 13, 2019 om 12:23 //

  maar waarom gebeurde dit was het zomaar een willekeurige aanval ??

  Like

 3. Duchesne // januari 13, 2019 om 15:20 //

  “call the police, call the police”…..alsof dat geweld gaat voorkomen……te laat, te laat. En daar ligje dan, mogelijk perament gehandicapped omdat je jezelf niet mag wapenen en als mens mag verdedigen, maar slechts sterven als slaaf….”ördnung muss sein !”

  Lijkt me dat zaken zoals dit voor de burger bewapening legaliseren in het kader van primaire rechten van het mens zijn…..wat in Nederland en Engeland dus weer strafbaar is…..

  De hobby dieren van de politiek mogen moorden en verkrachten, de burger mag aangifte doen, indien men nog kan….het nut: de politiek behoud die onmenselijke en mens onterende macht OMDAT u aangifte doet…..

  Denk daar maar eens over na.

  Like

 4. Met dank aan het zeer softe en slinkse socialisme staat heel west Europa aan de vooravond van overname door geweld en moslim tuig. Alle idealen, normen en waarden van de hardwerkende burgers worden door de schandelijke bestuurders om zeep geholpen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s