Nieuw

‘Jewish Terror’: Settler attacks on Palestinians TRIPLED last year

© YouTube

In what has been dubbed the ‘Jewish Terror’, settler attacks on Palestinians and their property tripled last year, with nearly 500 incidents reported ranging from racist graffiti, to assault, to the destruction of olive trees.

According to figures reported by Haaretz, there were 482 politically motivated crimes carried out by settlers in the West Bank last year, compared to 140 in 2017. It’s the highest number of incidents in four years.

These attacks frequently include assaults and stone throwing. The most common episodes have seen racist, nationalistic, and anti-Muslim graffiti spray painted around Palestinian neighborhoods and on property, with about 540 vehicles damaged.

The attackers have also targeted olive trees and grapevines. Around 7,900 trees were destroyed or damaged in what is seen as a calculated attack on the livelihood of many Palestinians, who rely on the trees for their income.

Read more:

https://www.rt.com/news/448660-settler-attacks-increase-palestinians/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s